Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Mădălina și-a refăcut viața. Ce imagine cu noul iubit a postat în social media

Mădălina de la Mireasa sezon 2 și-a refăcut viața după ce a divorțat de Radu. În urmă cu un an, aceasta confirma despărțirea și acum și-a asumat noua relație.

colaj de imagini cu madalina si radu de la mireasa sezon 2 Galerie
Mădălina de la Mireasa sezon 2 și-a refăcut viața după ce a divorțat de Radu. În urmă cu un an, aceasta confirma despărțirea și acum și-a asumat noua relație. | Antena 1

”Așa cum a spus și Radu, căsnicia noastră a luat sfârșit, între noi lucrurile nu mai mergeau deloc și nu ne mai înțelegeam. Greșeala mea cea mai mare a fost că am pus de prea multe ori virgulă când trebuia să pun punct. (...) Acum viața mea este distrusă și nu sunt deloc bine, am nevoie doar de liniște și să mă axez doar pe familia mea, muncă și credință. Motivul despărțirii noastre este strict legat de noi doi, nu are legătură nimeni din exterior”, explica ea pe 31 decembrie 2021.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 2. Mădălina, transformată la mai bine de un an de la Finală. Cum arată după ce a slăbit

Mădălina de la Mireasa sezon 2 are un nou iubit

Acum, la mai bine de un an de la acel moment, Mădălina și-a găsit pe cineva. Fosta mireasă a sezonului 2 a postat pe Instagram o imagine cu mâna partenerului ei. Cei doi se aflau în oraș și tânăra a vrut să împărtășească fericirea cu oamenii care îi urmăresc activitatea în social media.

Denis este numele iubitului Mădălinei. Pe inelarul fetei apare și un inel, însă nu este clar dacă bijuteria este una de logodnă sau, pur și simplu, una care îi place.

Citește și: Mireasa sezon 2. Ce a apărut pe profilul Mădălinei după ce Radu s-a logodit cu Amalia

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au căsătorit

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

Citește și: Amalia, logodnica lui Radu de la Mireasa 2, întrebată de sarcină. Ce a răspuns a lăsat loc de interpretări

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Iată că Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4. Curând, ei s-au căsătorit și acum așteaptă primul lor copil.

Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au un nou membru în familia lor. Ce anunț au făcut în social media... Mireasa, sezon 6. Miruna a făcut un apel la susținători: „Vă rog să nu dați curs”. Ce i s-a întâmplat soției lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x