Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei

Alin Georgescu și Cosmina Popa își sărbătoresc aniversarea. Foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa trăiesc cele mai frumoase clipe împreună, dovadă fiind chiar declarațiile lor de dragoste și ultimul mesaj transmis de Alin pe rețelele de socializare.

colaj de otografii cu cosmina si alin la mireasa Galerie
Alin Georgescu și Cosmina Popa își sărbătoresc aniversarea. Foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa trăiesc cele mai frumoase clipe împreună, dovadă fiind chiar declarațiile lor de dragoste și ultimul mesaj transmis de Alin pe rețelele de socializare. | Mireasa

Timpul și dragostea s-au împletit în același timp pentru Cosmina și Alin, care după multe controverse în casa Mireasa, cei doi și-au făcut curaj să se cunoască. Iată că au ajuns să-și jure iubire și să îmbrace, în cele din urmă, hainele de mire și mireasă în Finală.

Alin și Cosmina, cuvinte dulci și ipostaze tandre de ziua lor

Cum ușile sezonului 3 s-au închis iar show-ul Mireasa și-a spus povestea pentru ei, viața reală le-a deschis noi portițe de a cunoaște iubirea.

Știau că sunt unul pentru celălalt, iar prezentul vine ca o confirmare a fiecărui gest de iubire.

Cosmina și Alin își sărbătoresc aniversarea și se bucură de timpul de calitate pe care îl au împreună.

Citește și: Mireasa sezon 3. Sacrificiul făcut de Alin pentru Cosmina, după ieșirea din competiție

Alin apostat o serie de poze cu Cosmina, în ipostaze tandre și un mesaj la care tânăra nu s-a abținut să răspundă.

"Astăzi este ziua noastră❤️ la mulți ani noua și la cât mai multe întâmplări fericite in viața noastră 🙏🏼 tu ma faci fericit, cu tine zâmbesc mereu și te iubesc pentru asta ❤️ le mulțumesc lui Dumnezeu și universului ca ai apărut in viața mea iubita mea frumoasa ❤️🙏🏼", a scris Alin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmina s-a grăbit să îi lase un comentariu superb: "Cu asa o nebunatica langa tine, cum sa nu zambesti🤭🤭 Toate ca toate, dar norocoasa sunt eu. te♥️ Esti cel mai bun om pe care l-am cunoscut!"

Povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina. Cum au ajuns să se iubească

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni. La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe.

Citește și: Mireasa sezon 3. Cosmina și Alin și-au făcut jurăminte în locul unde au avut date în afara casei Mireasa

Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată. Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Citește și: Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct.

Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat... Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x