Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda și-au surprins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat

Andreea și Marian, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa, au atras atenția susținătorilor, după ce activitatea lor din mediul online s-a schimbat semnificativ.

Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda și-au surprins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat Galerie
Andreea și Marian Buda și-au surpins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat | Mireasa

Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc cu adevărat atât în cadrul emisiunii, acolo unde s-au descoperit, cât și în afara casei Mireasa, unde viața lor a căpătat contur. În Finala Mireasa sezon 3 au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Andreea și Marian, singuri în postări de o perioadă scurtă de timp. Fanii au fost îngrijorați

Povestea lor de dragoste continuă pe plaiurile Maramureșului, acolo unde cei doi își petrec viața de cuplu.

Andreea însă nu a mai fost văzută în brațele soțului ei. Dacă la început cei doi erau nedezlipiți și pe social media împărtășeau cu fanii imagini din intimitatea casei, acum, cei doi par să fie mai discreți. În ultimele zile, pe rețelele de socializare, fanii și susținătorii cuplului au realizat că cei doi nu mai postează poze împreună, apărând astfel semnele de întrebare.

Cei doi și-au îngrijorat fanii, iar în social media au apărut câteva comentarii care susțin că relația lor este fragilă în aceste clipe. Însă, nimic concret nu se știe. O dovadă solidă că cei doi sunt încă împreună este legată de pozele cu ei doi, care au rămas intacte pe paginile de social media.

Vezi în GALERIA FOTO ce a postat Andreea.

Andreea a postat pe InstaStory o imagine cu ea, aranjată și pregătită parcă să plece undeva. În timp ce Marian a publicat imagini de la evenimentele la care a fost, iar pe Instagram a postat și o descriere care a atras atenția fanilor: "Cãlãtorului ii stã bine cu drumul 😁 Traiasca mirii din aceastã searã !👌🥂".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început relația dintre Andreea și Marian

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ce a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost plecarea din casă pentru Leo, Anda și doamna Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x