Antena Căutare

Mireasa sezon 3. De ce a fost internat Liviu Olteanu într-o clinică din Turcia. La ce operația a fost supus

Liviu Olteanu, fost concurent de la Mireasa sezon 3, a postat în dimineața zilei de 16 decembrie 2021 un filmuleț realizat într-o clinică din Turcia. El nu a dat nicio explicație, însă ulterior a revenit cu o nouă postare.

colaj de imagini cu liviu olteanu de la mireasa sezon 2 in costum Galerie
Liviu Olteanu, fost concurent de la Mireasa sezon 2, a postat în dimineața zilei de 16 decembrie 2021 un filmuleț realizat într-o clinică din Turcia. El nu a dat nicio explicație, însă ulterior a revenit cu o nouă postare | Antena 1

Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3 nu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. La câteva ore de la postarea inițială, el a distribuit o nouă imagine.

De ce s-a operat Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3

Aflat pe patul de spital, Liviu Olteanu a făcut o nouă postare pe contul său de Instagram. Se pare că tânărul s-a operat la nas, căci are o atelă și bandaje pe față, care se folosesc după o operație de rinocorecție chirurgicală.

Însă Liviu pare mulțumit de alegerea pe care a făcut-o. În imaginea postată arată semnul OK, ceea ce înseamnă că se simte bine după anestezia suferită.

Cel mai probabil, fostul concurent de la Mireasa sezon 3 a optat și pentru corectarea problemelor din cauza cărora respira greu în timpul somnului, producând un zgomot caracteristic.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au despărțit: ”Ne mai vedem astea două zile și atât”

Cum și-a anunțat Liviu Olteanu susținătorii că se operează

Liviu Olteanu și-a luat prin surprindere fanii în dimineața zilei de 16 decembrie 2021. După mai multe story-uri realizate la volan, în diferite orașe, el a postat un filmuleț care îl arată pe un pat de spital.

Îmbrăcat cu un halat albastru și cu papuci de casă în picioare, Liviu zâmbește spre telefon și arată semnul OK pentru a-i liniști pe cei care se întreabă ce a pățit.

Deși nu se știe care este motivul pentru care se află internat în clinica din Istanbul, Liviu Olteanu zâmbește și pare foarte optimist cu privire la următoarea mișcare realizată în clinică. El a adăugat și melodia ”O să fie bine bine” de la George Hora.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2 după discuțiile fanilor despre o posibilă despărțire de Mădălina

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au despărțit: ”Ne mai vedem astea două zile și atât”... Mireasa 2021, sezon 4. Ela și Petrică s-au certat. Ce a enervat-o pe concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x