Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria Roman este însărcinată. Momentul emoționant în care află dacă bebelușul este fetiță sau băiat

Maria Roman, fosta soție a lui Liviu Olteanu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume a ales.

Mireasa sezon 3. Maria Roman este însărcinată. Momentul emoționant în care află dacă bebelușul este fetiță sau băiat Galerie
Maria Roman, fosta soție a lui Liviu Olteanu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume a ales. | Antena 1

După ce s-a logodit cu iubitul său, care a cerut-o în căsătorie la munte, Maria Roman a făcut marele anunț: este însărcinată.

Fosta soție a lui Liviu Olteanu a ales chiar și numele copilului, pe care l-a dezvăluit în social media.

Maria Roman este însărcinată. Tânăra și iubitul ei vor avea un băiețel

Bucurie mare în familia Mireasa. Câștigătoarea sezonului 3 Mireasa va avea un copil. Maria Roman a anunțat sarcina în social media, acolo unde prietenii s-au bucurat nespus pentru fericirea ei.

Maria și iubitul său s-au logodit recent și iată că a venit momentul să anunțe că familia lor se va mări. Tânăra poartă în pântece un băiețel, al cărui nume îl știe deja.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Simona Gherghe a făcut anunțurile. Ce se întâmplă mâine în casă

”Doamne îți mulțumim. Mă simt cea mai binecuvântată. Tot ce ne-am dorit.”, a scris Maria Roman pe Instagram, distribuind postările unei prietene. Antonio Andrei este numele bebelușului.

Momentul emoționant în care află dacă va fi fetiță sau băiat

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 a postat momentul în care a descoperit că vor avea un băiețel. Ea sare în sus de fericire și se aruncă în brațele logodnicului său, care o ține strâns.

”Mulțumesc doamne pentru cea mai mare minunea din viata mea !!❤️❤️
In viata omul trece prin multe încercări si bune si rele dar, Dumnezeu mi-a fost alaturi si mi-a împlinit cea mai de pret dorinta , de a fi mamica .
Multumesc Doamne ! Ne-am dorit enorm un baiat!”, a scris Maria Roman pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Pentru că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare. Liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu a explicat că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Cei doi s-au cununat civil în Finala Mireasa, însă s-au despărțit la scurt timp după ce au intrat în posesia marelui premiu. De vină, au susținut ei, erau neînțelegerile și comportamentul agresiv al lui Liviu. Acesta a negat că și-ar fi agresat soția.

Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Simona Gherghe a făcut anunțurile. Ce se întâmplă mâine în casă... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x