Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria și-a asumat relația. Primele imagini cu bărbatul care a cucerit-o

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 iubește din nou. Tânăra, care recent a divorțat de Liviu Olteanu, și-a asumat noua relație și a postat imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

maria roman de la mireasa sezon 3 imbracata intr-o rochie albastra Galerie
Maria Roman de la Mireasa sezon 3 iubește din nou. Tânăra, care recent a divorțat de Liviu Olteanu, și-a asumat noua relație și a postat imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

Maria de la Mireasa sezon 3 și-a refăcut viața la brațul unui bărbat care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze. Deși a recunoscut că are pe cineva încă de când a divorțat de Liviu, cu care nu se mai înțelegea, abia acum și-a asumat public relația.

Cum arată noul iubit al Mariei de la Mireasa sezon 3

Maria Roman strălucește. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 și-a făcut mai multe schimbări fizice și pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut-o mai puternică.

Deși a suferit mult după ce s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa, Maria a găsit puterea să se vindece și să-și continue viața.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, fotografiat alături de o tânără misterioasă. Gesturile care au trezit suspiciuni

Se pare că Maria iubește din nou și recent a ales să le arate tuturor cine e bărbatul care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

Frumoasa blondină a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu iubitul ei. Le puteți vedea în postarea acesteia:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria și Liviu de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit

Maria și Liviu s-au despărțit la câteva luni după ce au ieșit căsătoriți din casa Mireasa sezon 3. Deși au susținut că nu vor să vorbească despre motivele despărțirii, Maria a intrat în detalii și a explicat ce a dus la finalul poveștii de iubire.

Conform ei, relația lor s-a ”stricat” după luna august, atunci când au mers împreună în vacanță. Discuțiile aprinse erau prea dese și Liviu îi adresa apelative care nu făceau altceva decât să-i știrbească stima de sine, mai spune Maria. Astfel s-a produs ruptura, iar Maria și-a găsit deja pe altcineva.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”

Pe contul ei de Instagram, tânăra a postat un filmuleț în care ține de mână un bărbat. Nu i-a dezvăluit identitatea, însă a ținut să puncteze că relația lor a început după ce s-a terminat cea cu Liviu.

”Mai puteți să scrieți prostii? Am tot dreptul să ies cu cine vreau eu, asta nu înseamnă că această persoana a existat înainte de divorț. Eu am fost mereu o persoană sinceră și îmi asum ce fac și ce spun pentru că pot demonstra, așa că nu vă mai faceți filme cum că o altă persoană a fost motivul”, a scris ea pe Instagram.

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”... Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat. Ce a scris pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x