Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Vot surpriză în casa Mireasa. Ce cuplu a intrat în cursa de eliminare

Cuplurile de la Mireasa sezon 4, mamele și persoanele singure au făcut nominalizări în Gala din 20 noiembrie 2021. Ce cuplu a primit cele mai multe voturi.

Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Vot surpriză în casa Mireasa. Ce cuplu a intrat în cursa de eliminare Galerie
Cuplurile au fost vizate de nominalizările de azi | Antena 1

Simona Gherghe i-a pus pe toți cei din casă să nominalizeze ce cuplu vor să părăsească competiția.. Aceștia și-au exprimat voturile și au înmânat plicurile prezentatoarei TV.

Care au fost nominalizările în gala Mireasa din 20 noiembrie 2021

Cuplurile au fost invitate de Simona Gherghe în living și au fost rugate să voteze cel mai slab și cel mai puternic cuplu din casa Mireasa.

Cuplurile au fost vizate de nominalizările de azi. Prezentatoarea tv a spus că e foarte important să vadă cum se privesc concurenții, dar și cum se înțeleg cuplurile atunci când e vorba despre o decizie comună.

Cele 5 cupluri au luat pixurile și au notat ce au fost rugați.

Mamele și persoanele singure din casă au fost mai apoi rugate să voteze cuplul cel mai slab, cuplul cel mai puternic, dar în funcție de conexiune, dacă îi văd împreună peste ani și ani.

Cel mai slab cuplu a fost votat Amalia și John. Cei doi merg într-o cursă de eliminare care se va încheia în gala de săptămâna viitoare.

Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon. Lacrimile au curs șiroi pe obrazul concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x