Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Anca și Alexandru, shooting de cuplu. Reacția Anei

Anca și Alexandru au avut un date special. Pozele realizate au trezit interesul celor din competiția Mireasa sezon 4, dar Ana zice că nu este deranjată.

Anca și Alexandru au avut un date special. Pozele realizate au trezit interesul celor din competiția Mireasa sezon 4, dar Ana zice că nu este deranjată

Antena 1

”Nu m-am așteptat să mă invite pe mine”, a zis Alexandru. ”L-am ales din două motive: aveam nevoie de un băiat înalt și am vrut să văd reacțiile unor persoane din casa. Vreau să fiu dacă sunt sincere în apropierea de mine”, a spus și Anca.

”Mă așteptam să îl invite pe Marius”, a adăugat Alex. ”Nu văd pe nimeni compatibil, am fost puțin dezamăgită. L-am descoperit puțin pe Alex, din câteva vorbe pe care le-am schimbat, mi se pare un băiat foarte ok.”, a explicat Anca.

Alex a mărturisit că nu exclude o cunoaștere cu Anca, dar momentan este concentrat pe Ana.

”Noi acolo am fost ca într-o poveste, eram la o distracție.”, a zis Alexandru.

Ce spune Ana despre shootingul foto

”Văd o potrivire fizică. Nu aș fi deranjată”, a zis Adelina. ”Știu cum sunt shootingurile, ce am avut eu o mică nemulțumire a fost că Anca a justificat că vrea să vadă niște chestii. Nu trebuie să-mi ceară mie voie. Ce voiai să afli de la el te viza pe tine. S-au deschis ușile și puteai să discuți cu el. E o altă chestie pe care voiai să o afli.”, a afirmat Ana.

„Am vrut să văd o singură chestie, din partea unei singure persoane”, a zis Anca.

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția... Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x