Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare

Eliminările continuă la Mireasa sezon 4, unde două fete intră în cursa pentru eliminare. Mamele au făcut noi nominalizări.

colaj de imagini cu maria si raluca de la mireasa sezon 4 Galerie
Eliminările continuă la Mireasa sezon 4, unde două fete intră în cursa pentru eliminare. Mamele au făcut noi nominalizări | Antena 1

După ce casa Mireasa sezon 4 a întâmpinat două noi concurente, ”veteranele” sunt în pericol de eliminare. Mamele băieților au făcut nominalizări, iar tânăra votată de Mama Săptămânii va intra în cursă alături de fata cu cele mai puține voturi.

În clasamentul publicului, Maria este cea care a adunat cele mai puține voturi. Pe primul loc în preferințele publicului se găsește Ana.

Cum arată clasamentul publicului din 25 septembrie 2021

Top 3 fete:
1. Ana
2. Alina
3. Adelina

Mama favorită este doamna Eugenia, mama lui Marius.

Top 3 băieți:
1. Alexandru
2. Petrica
3. Marius

Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare

Mamele au votat-o spre eliminare pe Raluca, cea care a format un cuplu cu Ion pentru scurtă vreme. Astfel, publicul poate să voteze una dintre cele două tinere pe http://mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Anca și Alexandru, shooting de cuplu. Reacția Anei

Doamna Gabi a nominalizat-o pe Andrada, pe motiv că a intervenit în cearta fetelor, care a avut loc sâmbăta trecută. Fata nu a tăcut și Victor a fost violent verbal cu doamna Gabi, despre care a zis că ar trebui să părăsească competiția.

Isidora, fata eliminată de la Mireasa sezon 4

În prima cursă pentru eliminare, Anca și Isidora au luptat pentru a rămâne în competiția Mireasa. Într-o proporție foarte mare, telespectatorii au ales ca în show-ul matrimonial să rămână Anca, cea care a format, pentru puțină vreme, un cuplu cu Victor.

Isidora a fost curtată intens de Mohamed, însă fata, care a povestit că a avut o relație toxică cu un bărbat de origine islamică, s-a ferit să încerce ceva cu el.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția

Deși săptămâni bune nu s-a pronunțat asupra băiatului care i-a atras atenția, Isidora a recunoscut că este atrasă de Marius. Tânărul nu-i împărtășește sentimentele și a spus asta clar în timpul emisiei live. Din păcate pentru Isidora, drumul ei în competiție se încheie.

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Anca și Alexandru, shooting de cuplu. Reacția Anei... Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Povestea Amaliei, noua concurentă care a intrat pentru Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x