Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Povestea Amaliei, noua concurentă care a intrat pentru Alexandru

Amalia, noua concurentă de la Mireasa sezon 4, a fost victima abuzului. Tânăra a povestit totul în testimonialul prezentat în Gala din 25 septembrie 2021.

Amalia, noua concurentă de la Mireasa sezon 4, a fost victima violenței domestice. Tânăra a povestit totul în testimonialul prezentat în Gala din 25 septembrie 2021

Antena 1

Prima relație a Amaliei a durat o jumătate de an și a fost cu un băiat pe care l-a cunoscut pe internet.

Amalia, victima violenței domestice

”După șase luni, am reușit să ne întâlnim face to face și după alte trei luni jumătate a hotărât să se mute la mine, în Franța. La scurt timp după m-a cerut în căsătorie, urmând ca mai apoi să programăm și nunta. Mi-a scris un fost coleg de pe Facebook ”La mulți ani” și, în momentul în care a văzut că i-am răspuns, mi-a spart telefonul, a încercat oarecum să mă lovească.

Asta de față cu ai mei și de aici au început certurile. În momentul în care am pus punctul final a fost cel în care am aflat că mă înșeală.”, a povestit ea.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare

Întreaga poveste a afectat-o pe Amalia, care a descoperit că are o stimă de sine scăzută. A încercat să corecteze problemele așa cum a știut: și-a făcut îmbunătățiri fizice.

”La vârsta de 19 ani am decis să-mi pun implanturi. Nu mă simțeam bine în pielea mea, nu aveam încredere în mine.”, a explicat Amalia.

Ce calități caută Amalia la un bărbat

”Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sincer, loial și foarte romantic. Am hotărât să renunț la facultate, anul acesta, și să intru în casa Mireasa pentru a-l cunoaște pe Alexandru.”, a mai adăugat noua concurentă de la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Anca și Alexandru, shooting de cuplu. Reacția Anei

La Capriciile Iubirii, ea a și explicat de ce dorește să-l descopere pe Alex:

”M-a atras caracterul lui, felul lui de a fi și mi se pare că seamănă puțin poveștile noastre, trăirile. Anterioara relație pe care a avut-o este oarecum asemănătoare cu relația pe care am avut-o eu. Nu știam că o să stau în casă cu Adelina, dar aflu acum. Nu spun pas celorlalți băieți. Până acum el a fost singurul care mi-a atras atenția.”

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare... Mireasa sezon 3. Sacrificiul făcut de Alin pentru Cosmina, după ieșirea din competiție...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x