Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion le-a cunoscut pe fete. Cine i-a atras atenția după ce a pășit în casa tinerelor

Ion le-a cunoscut pe fetele de la Mireasa sezon 4. Ajuns în fața celor nouă tinere, nepotul doamnei Rodica și-a pierdut din curaj. Cu toate acestea, a subliniat faptul că Adelina i-a atras atenția.

ion sauleanu si rodica de la mireasa sezon 4 la testimoniale Galerie
Ion le-a cunoscut pe fetele de la Mireasa sezon 4. Ajuns în fața celor nouă tinere, nepotul doamnei Rodica și-a pierdut din curaj | Antena 1

După ce le-a salutat pe frumoasele concurente de la Mireasa sezon 4, Ion a fost întrebat de Simona Gherghe cine este fata care i-a atras atenția.

El a specificat că Adelina este genul lui de fată și doamna Rodica l-a anunțat că tot pe ea a ales-o pentru el.

Ion a amintit și că ea este tânăra pe care a văzut-o când a tras cu ochiul în casa fetelor, lucru care i-a adus și un avertisment.

”Este foarte frumoasă”, a spus băiatul și Adelina i-a mulțumit. Mai multe detalii în materialul video atașat.

Cine este Adelina de la Mireasa sezon 4

S-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. I se mai spune și Alexandra, dar nu e prenumele din buletin. Își dorește să i se spună așa pentru că pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială.

Concurenta de la Mireasa sezon 4 a urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic. După absolvire a decis că nu dă la facultate, așa că s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar. Nu i-a plăcut jobul, așa că a plecat în Germania. Nici acolo nu s-a acomodat, iar în luna august a revenit în România.

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa sezon 4

S-a născut pe 10 ianuarie 1996 la București. Ionuț se descrie ca fiind un bărbat puțin narcisist, glumeț, ia viața mai relaxat, nu se enervează, e protectiv, puțin posesiv, nu vrea să se atingă nimeni de iubita lui, este extrem de gelos, știe că e o boală, dar spune că o stăpânește.

Nu suportă ideea ca iubita lui să aibă un prieten băiat, mai ales că Ionuț e și puțin impulsiv, dar evită bătaia, deși a făcut box.

Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion nu are o părere bună despre Alina. Ce a spus despre ea... Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria au fost invitați în direct să vorbească despre viața după emisiune și despre ce au tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x