Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Andrada și Victor au șters toate pozele de cuplu. Ce se întâmplă cu cei doi

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 sunt unii dintre cei mai apreciați și iubiți concurenți din istoria show-ului matrimonial de la Antena 1. Au trăit momente intense în casa Mireasa, însă acum își îngrijorează susținătorii. La câteva luni după ce s-au mutat la Brașov, pozele lor de cuplu au dispărut din social media.

colaj de imagini cu andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 sunt unii dintre cei mai apreciați și iubiți concurenți din istoria show-ului matrimonial de la Antena 1. Au trăit momente intense în casa Mireasa, însă acum își îngrijorează susținătorii. La câteva luni după ce s-au mutat la Brașov, pozele lor de cuplu au dispărut din social media. | Antena 1

Andrada și Victor sunt foști concurenți ai sezonului 4 Mireasa. Băiatul a pășit în competiție alături de buni Lenu, una dintre cele mai îndrăgite mame din istoria show-ului matrimonial de la Antena 1.

Mireasa sezon 4. Andrada a șters toate pozele cu Victor. Ce se întâmplă cu cei doi

La câteva luni după ce s-a mutat la Brașov cu iubitul ei, Andrada nu mai are nicio fotografie cu Victor pe contul ei de Instagram. La fel s-a întâmplat și cu pozele publicate pe profilul tânărului.

Ba mai mult, în secțiunea Bio de pe Instagram, Andrada nu mai are emoticonul cu inelul de logodnă și numele lui Victor. Până la momentul transmiterii acestei știri, Andrada și Victor nu au oferit nicio informație despre statusul relației lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ipostaza în care Andrada și Victor s-au pozat de Paște. Până și mama fetei le-a lăsat un comentariu

Cert este că pe Instagram, pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor. Reamintim că Andrada și Victor s-au cunoscut în casa Mireasa sezonul 4 și s-au mutat împreună la Brașov, la scurt timp după ce au fost eliminați din competiție.

Povestea lor de dragoste părea să meargă foarte bine, făceau sport și drumeții împreună. Ba mai mult, relația Andradei cu bunica Lenu se îmbunătățise. Cei doi au apărut și la Mireasa- Capriciile Iubirii, unde au vorbit despre viața împreună. La acel moment, Andrada nega că ar fi însărcinată, așa cum s-a zvonit pe grupurile Mireasa.

Povestea de dragoste dintre Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4

Încă de la începutul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4, Victor a format un cuplu cu Anca. Însă relația a durat doar câteva zile pentru că altcineva i-a atras atenția: Andrada.

Sentimentele au fost reciproce și cei doi s-au declarat rapid un cuplu. A urmat un drum frumos, însă presărat cu certuri violente, având în vedere firile impulsive ale celor doi îndrăgostiți.

Însă iubirea i-a făcut să vadă mai limpede și au lăsat la o parte sentimentele neplăcute, produse de traumele vechi.

Astfel, cei doi au luptat din greu pentru a își construi relația mult dorită. La puțin timp, cei doi concurenți aveau parte de o nouă încercare: Victor a fost eliminat.

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Cum s-au pozat Andrada și Victor de Revelion. Buni Lenu le-a lăsat un comentariu

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Mireasa sezon 6, 14 decembrie 2022. Susținătorii Mirunei au adus la lumină informații despre trecutul lui Paul... Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Miruna le-a mulțumit susținătorilor, după ce aceștia au făcut „dezvăluiri” despre Pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x