Antena Căutare

Mireasa, sezon 4. Cum arată Raluca în costum de baie. Soția lui Ion Șaulescu, apariție de zile mari la piscină

Raluca Șaluescu, fosta concurentă sezonului 4 a show-ului Mireasa, și-a încântat fanii cu o apariție de zile mari la piscină. Soția lui Ion Șaulescu s-a lăsat fotografiată în costum de baie.

Colaj cu Raluca și Ion Șaulescu Galerie
Raluca Șaulescu și-a încântat fanii cu apariția sa la piscină | Antena 1

Raluca Șaulescu a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare lângă piscină, purtând un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Fanii emisiunii Mireasa au complimentat-o pe frumoasa soție a lui Ion Șaulescu.

În imagine, Raluca Șaulescu apare purtând ochelari de soare, părul prins în coadă, iar zâmbetul îi este cel mai frumos accesoriu.

Cum arată Raluca Șaulescu în costum de baie

„Superbă fată”, „Frumusește de fată”, „Păpușa Barbie”, „Păpușică frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile primite de Raluca Șaulescu în dreptul fotografiei.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ce relație are Raluca cu mama lui Ion. Băiatul a dat tot din casă: ”Degeaba vă uitați urât că nu aveți chimie”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a cerut-o Ion în căsătorie pe Raluca

Ion și Raluca Șaulescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Cei doi s-au căsătorit în cadrul show-ului matrimonial și în prezent sunt soț și soție. Raluca a avut parte de o cerere în căsătorie de-a dreptul inedită.

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

După ce a fost difuzat un material cu parcursul relației lor, Paula Chirilă a spus că se întâmplă multe lucruri în jurul lor, făcând referire la logodnele de la Mireasa. Atunci, Ion s-a ridicat și, puțin încurcat de cutia inelului, care se agățase de sacou, s-a pus în genunchi.

”Păi dacă în jurul nostru se întâmplă lucruri, ar trebui să se întâmple și pentru noi. Stai că nu mai iese (n.r. cutia cu inelul)”, a spus Ion și s-a așezat în genunchi în fața Ralucăi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana și Andrei, despărțiți din nou de 500 de km. Celelalte cupluri îi vor în Finală

”Vai, nu cred. Da, vreau să fiu soția ta.”, a zis Raluca. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și cu atât mai puțin în emisiunea live de la Antena Stars. ”Vai, nu cred. Mamă, deci nu-mi vine să cred. Ce mi-ai făcut?! Ce mi-ai făcut?!”, a mai adăugat ea.

Ion: ”M-am asigurat că vei petrece pe bune următorii 45 de ani lângă mine.” Însă Raluca era atât de emoționată încât a rămas fără cuvinte: ”Nu pot să vorbesc, trebuie să mă înțelegi. Te iubesc. Aoleu, aoleu.”

Ion și Raluca au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, în Finala Sezonului 4 Mireasa. Cei doi s-au aflat pe locul 3 în clasamentul publicului, câștigătorii acelui sezon fiind Ella și Petrică.

Chiar dacă nu au câștigat premiul de 4.000 de euro, atât Ion cât și Raluca au fost de acord că cel mai mare premiu este dragostea lor.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a făcut furori pe rețelele sociale cu o rochie mulată. Ce detaliu i-a scos la vedere formel... Mireasa, sezonul 3. Marian a confirmat despărțirea de Andreea: „Da, este adevărat!”. Ce mesaj a transmis pe rețelele soc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x