Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Gestul dureros al Elei după ce a pierdut sarcina. Ce a făcut soția lui Petrică

În urmă cu câteva luni, Ela și Petrică anunțau că vor deveni părinți. Cei doi postau o fotografie în care burtica tinerei era evidentă. Însă nu a trecut mult și cuplul a dat o veste cutremurătoare: Ela a pierdut sarcina.

ela si petrica la cununia civila din finala mireasa sezon 4 Galerie
În urmă cu câteva luni, Ela și Petrică anunțau că vor deveni părinți. Cei doi postau o fotografie în care burtica tinerei era evidentă. Însă nu a trecut mult și cuplul a dat o veste cutremurătoare: Ela a pierdut sarcina. | Antena 1

Ela a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru bebelușul ei. Soția lui Petrică a anunțat cu tristețe că a suferit complicații și că a pierdut sarcina.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu o perfuzie.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Gestul dureros al Elei după ce a pierdut sarcina. Ce a făcut soția lui Petrică

Mai târziu, Petrică a postat și el un mesaj dureros pe Instagram: „În loc să fie o zi de bucurie este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet care trebuia să fie umplut de el/ea”.

Au trecut de atunci aproape două luni, dar durerea a rămas. Cei doi nu au mai putut privi nici pozele în care Ela are burtică. Ba mai mult, câștigătoarea sezonului 4 a scos din profilul de Instagram fotografia în care își anunțau fericirea și erau felicitați pentru sarcină.

Gestul dureros nu a trecut neobservat, mai ales că Ela și Petrică formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază s-au filmat Petrică și Ela, după ce tânăra a pierdut sarcina. Cum se simte acum

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Ulterior, doamna Ioana a ajuns să o îndrăgească pe nora sa, cu care s-a pozat în mai multe rânduri.

Mireasa Măștile Iubirii. Mama Sabrinei afirmă că susținătorii lui Hatice au postat capturile cu fiica sa. Ce discuție a ... Mireasa, sezon 6. Doamna Adriana, mesaj neașteptat pentru Adina. Ce i-a zis mama lui Cosmin tinerei, după ce au avut un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x