Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Alina, soția lui Valentin, ar fi însărcinată. Imaginile în urma cărora a apărut zvonul

Alina de la Mireasa sezon 5 ar fi însărcinată. Conform unor imagini realizate la aniversarea zilei de naștere, tânăra l-a surprins pe Valentin cu o cutie în care se afla un test de sarcină și un body pe care scria 50% tata + 50% mama = 100% eu.

colaj de imagini cu alina si valentin de la mireasa sezon 5 si un body de copil Galerie
Alina de la Mireasa sezon 5 ar fi însărcinată. Conform unor imagini realizate la aniversarea zilei de naștere, tânăra l-a surprins pe Valentin cu o cutie în care se afla un test de sarcină și un body pe care scria 50% tata + 50% mama = 100% eu. | Antena 1

Alina și-a aniversat ziua de naștere în acest weekend. Conform imaginilor care circulă în social media, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 a fost surprinsă cu un cadou frumos de soțul ei: o mașină și un buchet uriaș de trandafiri.

Citește și: Mireasa sezon 5. Alina, surpriză de proporții pentru Valentin. Ce gest superb a făcut pentru soțul ei

Alina, soția lui Valentin, ar fi însărcinată. Imaginile în urma cărora a apărut zvonul

Însă Alina nu a fost singura răsfățată, par a arăta imaginile. În unele capturi realizate în ziua respectivă, Valentin primește o cutie în care se află ceea ce par a fi un test de sarcină și un body prin care Alina l-ar anunța că vor deveni părinți.

Momentan, cei doi nu au confirmat zvonul și de atunci au făcut mai multe postări în social media. În una dintre ele, Alina spune că se pregătește să meargă la București cu mașina primită cadou de la partenerul ei.

Rămâne de văzut dacă vor confirma vestea îmbucurătoare și familia Mireasa se va mări cu un nou bebeluș.

Reamintim că Alina și Valentin își continuă povestea de dragoste începută în casa Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură din plin de relația lor armonioasă și chiar au început o afacere împreună.

Deși nu mai sunt atât de activi în social media, mereu își găsesc timp pentru a le arăta și celorlalți ce cuplu frumos alcătuiesc. Recent, Alina i-a făcut public o declarație soțului ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 2. Ce i-a zis Sabrina Alinei când au plecat spre locul unde s-a ținut Finala

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

Citește și: Mireasa sezon 6. Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Cristiana și Marian de la MPFM sezon 4, schimbare radicală a celor doi foști concurenți! Au trecut 9 ani de când formeaz... Mireasa sezon 5. Alina și Valentin vor deveni părinți. Cei doi au confirmat vestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x