Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce a postat Yana după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”

La scurt timp după ce a anunțat că „subiectul Andrei s-a încheiat”, Yana a publicat o fotografie adorabilă pe rețelele sociale.

Colaj cu Yana și Andrei Galerie
Yana a anunțat că ea și Andrei nu mai formează un cuplu | Antena 1

Yana a anunțat pe contul său de Instagram despărțirea de Andrei. La o zi după anunț, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a publicat o fotografie cu o pisică, în dreptul căreia a scris: „Iubirea mea”, semn că are cine să-i aline suferințele.

Ce imagine a publicat Yana, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”

Yana și Andrei au mai avut parte de împăcări și despărțiri de când au părăsit sezonul 5 Mireasa. Totuși, de data aceasta, tânăra a anunțat că „subiectul cu Andrei e încheiat”.

Yana a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunță despărțirea de Andrei. „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Anterior acestui mesaj, Yana a făcut publică și o conversație cu Andrei, unde tânărul i-a adus injurii fetei. Postarea a fost ștearsă la scurt timp de la publicare. „<<Iubirea>> vieții mele! Așa trebuie să vorbești cu femeia pe care o iubești.”, a transmis Yana, în dreptul capturii conversației dintre ea și fostul concurent al sezonului 5 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au avut una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste . Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana a sărbătorit Revelionul la Chișinău. Andrei nu apare în nicio fotografie postată

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decidea să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

La un moment dat, pentru că viza ei era pe cale să expire, Yana a fost nevoită să plece din emisiune și să se întoarcă la Chișinău. Relația dintre Andrei și Yana a continuat și în afara competiției, cu suișuri și coborâșuri.

Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto a intrat în direct. Ce spune despre tatăl copilului ei: „Am adus câteva mic... Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Bogdan le-a întâlnit pe fete. Ce impresie le-a lăsat concurentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x