Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Cum au fost filmați Anda și Leo de Crăciun: ”Te iubesc”

Anda și Leo de la Mireasa sezon 5 își trăiesc povestea de dragoste și în afara casei. Cei doi tineri s-au filmat recent lângă bradul de Crăciun și au urcat imaginile în social media.

colaj de imagini cu anda si leo de la mireasa sezon 5 in platoul capriciile iubirii Galerie
Anda și Leo de la Mireasa sezon 5 își trăiesc povestea de dragoste și în afara casei. Cei doi tineri s-au filmat recent lângă bradul de Crăciun și au urcat imaginile în social media. | Antena 1

Ultima săptămână petrecută în show-ului matrimonial Mireasa a fost una intensă pentru Anda și Leo. Cei doi tineri au avut o ceartă puternică și au insistat că vor să plece, atunci când a lor cursă de eliminare era activă.

Iată că eu au reușit să rămână împreună și în afara casei Mireasa, unde a început povestea lor de dragoste.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Momentul în care Gabriela Cristea a simțit că îi stă inima în loc la o emisiune în direct

Cum au fost filmați Anda și Leo de Crăciun

De Crăciun, Anda și Leo de la Mireasa sezon 5 s-au filmat lângă bradul de Crăciun. Cei doi tineri au făcut un trend pe TikTok și s-au jucat în stilul caracteristic.

Anda și Leo se țin în brațe și pupă în clipul prin care au urat Crăciun de poveste internauților. Iată imaginile:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de iubire dintre Anda și Leo de la Mireasa

La începutul competiției, Leo s-a arătat interesat de Alina. Atracția fizică a fost atât de mare încât el a spus clar că nu mai dorește să cunoască altă fată în casa Mireasa.

Curând, el s-a apropiat foarte mult de Nora. Deși inițial au spus că sunt doar prieteni, cei doi au ajuns să fie împreună. La acel moment, Nora era prietena doamnei Dana, care își dorea pentru fiul său o tânără care nu a mai fost căsătorită și, dacă se poate, să aibă aceeași religie ca ei.

Inițial, doamna Dana a sperat că cei doi vor realiza faptul că nu sunt potriviți. Când a văzut că relația continuă, și-a arătat brutal împotrivirea. Aceasta a jignit-o pe iubita fiului și chiar s-a îndepărtat de Leo până în punctul în care abia își mai vorbeau.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce s-au căsătorit spontan în Finală

Din cauza tensiunii, Nora a avut probleme medicale și a fost nevoită să părăsească competiția. Cu doar câteva zile înainte, ea și Leo au pus punct relației.

La ceva timp, Leo s-a apropiat, din nou, de o altă fată. Este vorba despre Anda, cu care își petrecea timpul. Cei doi se jucau și așa a început relația lor de iubire. De această dată, doamna Dana a susținut legătura și a spus, nu o dată, cât de mult o place pe Anda.

Pentru a își arăta susținerea, ea i-a oferit inelul soacrei, spre surprinderea lui Leo. La scurt timp, cei doi s-au logodit și cu doar două săptămâni înainte de Finală au părăsit competiția.

Mireasa Confesiuni. Momentul în care Gabriela Cristea a simțit că îi stă inima în loc la o emisiune în direct... Mireasa sezon 6. Raluca comentează zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și explică de ce a plâns după Fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x