Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Sabrina și Perneș, ipostază romantică de ziua tânărului. Cum s-au fotografiat cei doi

Perneș, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, a împlinit vârsta de 27 de ani. Tânărul s-a fotografiat alături de soția sa, Sabrina, și de tortul aniversar.

Colaj cu Sabrina și Perneș Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au lăsat fotografiați într-o ipostază romantică de ziua tânărului | Antena 1

Perneș a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu el și Sabrina în timp ce se sărută. În imagine concurentul apare ținând un tort cu mesajul „La mulți ani”.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina, după împăcare. Imaginea care a luat prin surprindere susținătorii

Sabrina și Perneș de la Mireasa, ipostază romantică pe rețelele sociale

Susținătorii cuplului au fost încântați să-i vadă pe tineri într-o ipostază romantică, mai ales că cei doi au avut parte de mai multe momente dificile de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Sabrina a publicat pe contul ei de Instagram un colaj de fotografii cu soțul ei, pentru a-i ura „La mulți ani”.

Povestea e dragoste dintre Perneș și Sabrina a început în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial, unde au reușit să se apropie din ce în ce mai mult și să acorde o șansă unei relații.

Aceștia au trăit împreună momente dificile, dar și momente frumoase. Din cuplul lor nu au întârziat să apară certurile și despărțirile, însă nu au reprezentat un obstacol pentru ei.

Citește și: Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

În Marea Finală a sezonului 5 Mireasa, Perneș și Sabrina au luat decizia de a se căsători. Fosta concurentă a emisiunii a spus un mare „da” în fața ofițerului stării civile, după ce a ținut în suspans pe toată lumea pentru câteva clipe.

„Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam ”nu” ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi”, a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

Cei doi au avut parte de despărțiri și împăcări atât în timpul emisiunii Mireasa, cât și în afara casei competiției. Tânărul a anunțat la un moment dat că el și sabirna au luat-o pe drumuri separate, însă împăcarea a venit la un timp foarte scurt de la anunț.

„Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și aș avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, a spus Perneș anul trecut pe Instagram.

Perneș și Sabrina s-au decis să își mai acorde o șansă și să își trăiască frumoasa poveste de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor.

Mireasa sezon 6. Cum arată Gabriela cu burtica de gravidă. Valentin a anunțat că vor avea un bebeluș, deși sunt despărți... Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Task în premieră în casă. Ce au avut de făcut concurenții și care a fost miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x