Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Doamna Adriana a răbufnit în live. Ce acuzații i-a adus lui Paul și cum a răspuns băiatul

În emisia live de pe 13 decembrie 2022 de Mireasa a avut loc un schimb de replici acide. Doamna Adriana a intervenit în conflictul dintre Miruna și Paul.

Colaj cu doamna Adriana și Miruna, și Paul Galerie
Doamna Adriana a intervenit în conflictul dintre Miruna și Paul | Antena 1

Între Miruna și Paul a avut loc un conflict de proporții cu acuzații și jigniri. Cosmin a încercat să o convingă pe Miruna să nu mai răspundă „înțepăturilor” lui Paul.

Întrebat în emisia live ce l-a supărat la Miruna, Cosmin a spus că este deranjat că dă curs înțepăturilor lui Paul.

„Stă să dea explicații! Nu plecăm cu nimeni de aici. Plecăm noi doi”, a spus Cosmin în live.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție tensionată, după ce băiatul a comparat-o cu Miruna

Doamna Adriana a intervenit în conflictul dintre Miruna și Paul

Doamna Adriana a intervenit și ea în conflict și a lansat acuzații la adresa lui Paul.

„Eu pe Cosmin îl văd foarte stresat și supărat. Paul a spus despre Cosmin el prea tace și tace ca să ia banii. Mișto-uri și apropo-uri. Și Adina a început să fie foarte rea. Mă faci să cred că ești îndrăgostit de Miruna și vrei să-i desparți”, a spus doamna Adriana. Făcând referire la intervenția telefonică a tatălui Mirunei, care i-a reproșat doamnei Adriana că intervine în relația tinerilor, mama lui Cosmin i-a cerut Mirunei să-i spună tatălui să intervină și în această situație, însă Miruna a precizat că „părinții mei nu intervin pentru oricine”.

„Prea se abține la toate Cosmin! Mi-am dat cu părerea nu mai sunt mișto. Ce a mințit am zis”, a spus Paul

„Eu nu știam că am venit aici la spovedanie. Chiar te rog să vorbești despre omul ăla însurat până ieși de aici”, a spus Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce a spus Alex despre ceea ce a găsit în telefonul Ralucăi. Comentariul care a deranjat-o pe tânără

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție tensionată, după ce băiatul a comparat-o cu ... Mireasa, sezon 6. Damaris nu și-a putut stăpâni lacrimile în încercarea de a le împăca pe Raluca și Adina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x