Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție tensionată, după ce băiatul a comparat-o cu Miruna

În emisia live de Mireasa de pe 13 decembrie 2022 s-a discutat despre discuția tensionată pe care au avut-o Gabriela și valentin.

Colaj cu Gabriela, Valentin și Miruna Galerie
Gabriela și Valentin de la Mireasa au avut o discuție tensionată | Antena 1

În timp ce Gabriela și Valentin făceau exerciții pe bandă Paul i-a speriat, iar fata a avut o tentativă de înjurătură, motiv pentru care Valentin i-a spus logodnicei că nu are autocontrol: „Dacă ai fi fost în situația Mirunei ai fi făcut la fel”, i-a spus Valentin Gabrielei, iar fata a spus că nu-i place să fie comparată, și-a luat bicicleta și a plecat.

„Pentru chestia asta chiar nu te iert ușor!”, i-a spus Gabriela lui Valentin.

Citește și: Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Care a fost primul lucru pe care Gabriela l-a făcut când a intrat în telefonul lui Valentin

Gabriela și Valentin au avut o discuție tensionată. Cum și-a explicat fata reacția în emisia live de Mireasa

Ulterior, Valentin și Gabriela au avut o discuție tensionată, care s-a terminat cu un sărut.

„Să nu mai pleci de lângă mine”, i-a spus Valentin Gabrielei.

„Să nu mă mai jignești! M-ai jignit! De ce vrei să-mi arăți că nu am autocontrol? Sunt om”, a spus Gabriela.

„Mi se pare că exagerezi cu unele chestii. Ești ca un dictator”, a mai spus fata.

„M-a deranjat pentru că ai avut o reacție complet inutilă”, a spus băiatul.

„Tu arunci cuvinte care dor și de-asta plec”, a răspuns fata.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Conflictul dintre Miruna și Paul a continuat, iar Roxana a intervenit și ea... Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Doamna Adriana a răbufnit în live. Ce acuzații i-a adus lui Paul și cum a răspuns bă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x