Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Situația dintre Roxana și Paul, analizată intens de fete și băieți: „Prefer să nu mă grăbesc”

În ediția de pe 13 septembrie 2022 concurneții au dezbătut la rece situația dintre Paul și Roxana. Întrebați dacă formează un cuplu, Paul a răspuns da, iar Roxana nu, fapt care a stârnit numeroase discuții.

Roxana și Paul Galerie
Roxana de la Mireasa a vorbit despre situația dintre ea și Paul | Antena 1

După ce a sărutat-o pătimaș la petrecere pe Roxana, Paul a dansat lasciv cu Denisa, fapt care a stârnit foarte multe discuții. În cadrul unei conversații cu Paul, Roxana a spus că „M-am lăsat prea ușor. Știu eu cum sunteți voi, bărbații”. Când a vrut să se ridice și să plece din locul în care discuta cu Paul, Roxana l-a întrebat pe tânăr dacă vine cu ea, iar Paul a spus în glumă: „Sunt cățelușul tău? Ți-ai luat cățeluș”.

Ulterior, au existat mai multe discuții atât în casa fetelor cât și în cea a băieților, iar Paul a considerat că decizia Roxanei de a spune că nu formează un cuplu cu el a fost influențată de fete, în special de Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Roxana și Paul s-au sărutat pătimaș la party. Sunt sau nu într-o cunoaștere?

Paul consideră că Roxana a fost influențată de fetele de la Mireasa

„Au influențat-o toate fetele. Dacă ești influențată și nu recunoști… Eu am găsit regina șerpilor. O cheamă Raluca”, a spus Paul.

În emisia live Roxana a spus că nu vrea să se mai grăbească în privința formării unui cuplu cu Paul.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 8 septembrie 2022. Schimb de replici între fete, în timpul cinei cu Paul. Ce s-a întâmplat

„M-am gândit mai mult. Am spus nu pentru cuplu să văd dacă își dorește sau nu, dacă e sigur sau nu. Uneori mi se par prea multe cuvinte. Mi-ar plăcea să arate, decât să vorbească. Dansul cu Denisa nu mi s-a părut ok. Mi se pare că are o sclipire Paul când se uită la Denisa”.

Întrebată ce părere are despre situația creată de nepotul său, doamna Ecaterina a spus că „Paul a greșit”.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa, sezon 6. Mama Mirunei a avut o intervenție telefonică în direct. Ce a spus despre apropierea tinerei cu Cosmin... Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Miruna a primit o scrisoare de la mama ei: „Nu credeam că o să fie atât de categori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x