Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”

Gabriela și Valentin de la Mireasa au avut parte de o întâlnire, prilej de noi apropieri. În emisia live de pe 14 septembrie 2022 tinerii au discutat despre date-ul lor.

Colaj cu Valentin și Gabriela Galerie
Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri la Mireasa | Antena 1

La alinierea din gală Gabriela s-a așezat în spatele lui Valentin, iar cei doi s-au întâlnit pe terasă. De cum a văzut-o pe tânără, băiatul și-a exprimat încântarea.

„Nu mai aveam răbdare să vin. Mă rugam să vin eu. Ce voiam să te văd”, a spus Valentin când a văcut-o pe Gabriela.

„Faptul că abia aștepta să mă vadă și s-a gândit toată la mine e un semn că s-a îndrăgostit, nu? M-a uimit în seara asta. Mi-e tare drag. E ca un copilaș”, a spus Gabriela despre Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important pentru concurenți. Ce băiat vine în competiție

Gabriela și Valentin de la Mireasa au avut parte de un date

„Mă bucur să o am în preajmă. E cea mai frumoasă și nu doar atât. Am simțit-o chiar mai aporopiată decât până acum”, a spus Valentin.

Gabriela a dorit să afle dacă Valentin ar putea fi interesat să o cunoască și pe Deni, care este și ea sportivă, însă tânărul a spus că este atent doar la ea.

Când a întrebat dacă este îndrăgostit, tânărul a evitat inițial răspunsul, însă în gala live a spus că nu este îndrăgostit în adevăratul sens al cuvântului, însă Gabriela îi este foarte dragă iar cei doi sunt în prezent în proces de cunoaștere.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Paul și-a recunoscut greșelile față de Roxana: „Am fost gelos, recunosc”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important pentru concurenți. Ce băiat vine în competiție... Mireasa 2022, sezonul 5. Sunt sau nu Yana și Andrei despărțiți? Tânăra a răspuns la întrebarea fanilor: „N-am vrut să vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x