Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Ce fată a părăsit competița cu o săptămână înainte de finală. Băieții și mamele au votat

Așa cum a anunțat Simona Gherghe, în gala Mireasa de pe 16 decembrie 2022 a avut loc o eliminare directă a unei fete. Băieții și mamele au votat.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
O fată a părăsti casa Mireasa | Antena 1

Înainte de gală, s-a discutat intens despre nominalizări. Miruna a spus că Inga va pleca. „Cosmin și Alex vor vota Adina. Restul vor vota Inga. Dar nu trebuie să votezi neapărat fată singură. Nu mă gândeam la cupluri. Se poate vota și fată din cuplu”, a spus Miruna, imediat după ce Simona Gherghe a anunțat că urmează o eliminare directă.

„Viorel dă cupluri, doamna Gica”, a spus Adina.

„O votez și eu pe Adina. Rămâi cu dezamăgirea! Și pe mine m-au dezamăgit mulți”, a spus doamna Gica.

„Eu nu vreau să plec de aici. Riscul să fii pe ultimul loc”, a spus Roxana, gândiindu-se că dacă va fi votată o fată cu imunitată, va pleca ea pentru că ea crede că e pe ultimul loc.

„Mâine e eliminare directă. Ești îngrijorată? Lasă că mai e cineva care a fost nevastă pentru o zi”, a spus Paul, într-un dialog cu Adina.

„O să se voteze între Adina și Inga”, a spus Valentin.

„Alex și Cosmin o votează pe Adina”, a spus Roxana.

„Ați vorbit toți! Festival!”, a concluziont Simona Gherghe!

Ce fată părăsește competiția cu o săptămână înainte de Marea Finală Mireasa

Băieții împruenă cu mama sau bunica au votat.

Viorel a nominalizat-o pe Miruna: „Prea multă agitație în casă”. a spus Viorel. Doamna Paula a spus că nu este de acord, însă decizia i-a aparținut lui Viorel.

Paul și doamna Ecaterina au nominalizat-o pe Inga.

Alex a nominalizat-o pe Adina: „Nu cred că e ok pentru ea să stea în casă cu un bărbat care se îmbracă în colanți”.

George și doamna Gica au nominalizat-o pe Inga: „Știu cât de mult își dorește Adina să ajungă în finală, alături d eprietena ei Roxana. Știu că Inga a spus că vrea acasă”, a spus George.

Cosmin și doamna Adriana au nominalizat-o pe Adina: „Îmi perturbă liniștea”, a spus Cosmin.

Valentin și doamna Flori au votat decisiv: Inga

Fata care părăsește competiția cu o săptămână înainte de Marea Finală Mireasa este Inga.

„Am învățat foarte multe lucruri. Mi-am făcut prieteni”, a spus Inga.

Săptămâna 12-16 decembrie 2022 a fost una extrem de emoționantă pent cele 5 cupluri ale sezonului 6 de Mireasa. În săptămâna care tocmai a trecut cuplurile au depus actele la primărie în vederea căsătoriei. Totodată, tinerii logodiți au vorbit cu un membru din familia partenerului.

De departe, cel mai emoționant momen al săptămânii a fost probarea și alegerea rochiilor de mireasă și a costumelor de mire.

Gabriela, Deni, Miruna, Roxana și Raluca au fost foarte moționate când s-au privit în oglindă purtând rochiile superbe pe care și le-au ales.

După o săptămână încărcată, concurneții au votat în gala de pe 16 decembrie 2022 o fată care să fie eliminată.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Băieții au jucat din nou task-ul alinierii. Pe cine au ales acum... Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x