Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Raluca și Alex. Ce a votat publicul

Timp de o săptămână fanii au votat la cursa pentru eliminare în care s-a aflat cuplul Raluca-Alex. În gala de vineri, 16 decembrie 2022 de Mireasa, Simona Gherghe a anunțat cum au răspuns fanii emisiunii la întrebarea „Doriți ca Raluca și Alex să părăsească emisiunea Mireasa?”

Fanii emisiunii au votat ca Raluca și Alex să nu plece din competiția Mireasa

Antena 1

Cuplul Raluca și Alex a fost în cursa de eliminare, ca nominalizare din partea casei. Pentru că cei mai mulți dintre concurenți au votat ca Raluca și Alex să intre în cursa pentru eliminare, fanii Mireasa au avut la dispoziție să răspundă la întrebarea: Doriți ca Raluca și Alex să părăsească emisiunea Mireasa?”, în aplicația Antena 1 și pe platforma mireasa.a1.ro.

Raluca și Alex au despus actele la primărie în vederea căsătoriei pe 23 decembrie 2022, îsă fata a precizat că dacă se va întâpla ca ea și logodnicul ei să fie eliminați, se vor căsătoi afară, în luna ianuarie. Astfel, votul publicului influențează data nunții celor doi. Totuși, cei doi și-au exprimat dorința de a rămâne în competiție și de a participa la finala Mireasa.

Cum a răspuns publicul la întrebarea „Doriți ca Raluca și Alex să părăsească emisiunea Mireasa?” Rezultatul cursei de eliminare

În gala de vineri, 16 decembrie 2022, cu o săptămână înainte de marea Finală, Simina Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare, în care s-au aflat Raluca și Alex.

Simona Gherghe a primit plicul cu rezultatul cursei de eliminare și a anunțat verdictul.

„72,4% dintre telespectatori au răspuns că nu. În momentul acesta vă confirm că avem 5 cupluri în Finală”

„Vă mulțumim pentru încredere”, au spus cei doi.

Astfel, fanii emisiunii au votat ca Raluca și Alex să nu părăsească competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Alex și Raluca au vorbit cu viitoarele soacre. Ce au aflat... Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Băieții au jucat din nou task-ul alinierii. Pe cine au ales acum...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x