Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Miruna ”i-a întors pupicul” lui Cosmin. Doamna Adriana cere intervenția mamei fetei

Cosmin și Miruna sunt tot mai apropiați. Deși există o diferență de vârstă între ei și au planuri diferite de viitor, cei doi tineri nu pot sta departe unul de celălalt.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 Galerie
Cosmin și Miruna sunt tot mai apropiați. Deși există o diferență de vârstă între ei și au planuri diferite de viitor, cei doi tineri nu pot sta departe unul de celălalt. | Antena 1

După ce au petrecut timp pe terasă, unde au fost foarte apropiați, Miruna a simțit nevoia să îl pupe pe Cosmin pe buze. Este răspunsul ei la pașii pe care fiul doamnei Adriana îi face în competiția Mireasa sezon 6 față de ea.

Apoi, fata îi povestea entuziasmată Ingăi cum a decurs întâlnirea lor. Părea foarte fericită și a încercat să o păcălească pe mama celui pe care îl place.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Roxana și Paul s-au sărutat pătimaș la party. Sunt sau nu într-o cunoaștere?

Miruna și Cosmin de la Mireasa, primii pași spre o relație?!

Miruna spune că simte fluturi în stomac și Cosmin crede că s-a îndrăgostit. Doamna Adriana pare confuză și dorește să știe părerea viitoarei cuscre, după ce aceasta a subliniat faptul că există o diferență mare de vârstă între ei și că tânărul Cosmin plănuiește să plece la studii în Anglia.

”Nu a fost un pupic adevărat, a fost ca la grădiniță. I l-am întors pe cel de sâmbătă”, a zis Miruna într-o discuție cu Inga, de pe terasă. Aceasta i-a mărturisit că l-a pupat pe Cosmin și, câteva minute mai târziu, i-a spus doamnei Adriana că ea și băiatul vor fi doar prieteni.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Mama lui Damaris a intrat în direct. Mesajul care a emoționat-o până la lacrimi pe fiică

Tânăra avea chef de glume căci puțin mai înainte, i-a trimis un mesaj lui Cosmin. ”Nu a știut nimeni că l-am pupat pe Cosmin, în afară de Inga”, a explicat ea în emisia live din 16 septembrie.

Întrebați de Simona Gherghe dacă se declară un cuplu, Cosmin a spus clar: ”Nu”. De cealaltă parte, Miruna a zis că nici ea nu consideră că e momentul pentru asta și că au nevoie de timp pentru a se cunoaște.

Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Mama lui Damaris a intrat în direct. Mesajul care a emoționat-o până la lacrimi pe ... Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Andrei, un nou gest pentru Deni. Cum a surprins-o în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x