Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După o săptămână plină de evniemnte în casa Mireasa fanii show-ului matrimonial au votat în număr mare și au stabilit astfel clasamentul publicului. În gala de vineri, 2 decembrie 2022, Simona Gherghe a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Simona Gherghe plic Galerie
Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului Mireasa, d epe 2 decembrie 2022 | Antena 1

Săptămâna 28 noiembrie - 2 decembrie a fost una cu totul specială atât pentru cocnurenți cât și pentru fanii emisiunii Mireasa. Pe data de 29 noiembrie, de ziua Antenei, au fost difucate imagini spectacuoase cu cererile în căsătorie ale sezonului, care au avut loc în mai multe destinații europene.

În această săptămână fanii au aflat că 5 cupluri de la Mireasa s-au logodit (Raluca și Alex în Viena, Miruna și Cosmin în Londra, Roxana și Paul în Roma, Deni și Viorel în Barcelona și Gabriela și Valentin în Paris).

După această săptămână specială, fanii show-ului Mireasa și-au votat favoriții. Votul publicului cântărește extrem de mult în parcurusul concurenților, având în vedere că tinerii care ocupă primele 3 poziții în top au imunitate.

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 2 decembrie 2022

Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii!

Mama Săptămânii a fost votată doamna Adriana.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește. Raluca

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Gabriela

Fata Săptămânii este: Miruna

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alex

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Valentin

Băiatul Săptămânii este: Cosmin

Pentru prima dată în sezonul 6 Gabriela nu s-a aflat prima în clasamentul publicului. Tânăra a zâmbit când a aflat că este pe locul 2 și le-a urat „tot biele din lume” celor care o susțin. Pe de altă parte, Miruna nu s-a putut bucura de vestea că este Mireasa Săptămânii, având în vedere că a trecut prin clipe tensionate și chiar și-a scos inelul de logodnă de la mână.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Sora lui Cosmin a intrat în direct. Cum răspunde acuzațiilor lansate de tatăl Mirunei... Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x