Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce i-a spus fiicei sale despre Cosmin și căsătorie

După o lungă perioadă de tăcere, tatăl Mirunei a intrat în gala live de Mireasa de pe 2 decembrie 2022 și i-a spus fiicei sale că el și mama fetei nu vor veni pe 23 decembrie în cazul în care ea și Cosmin se vor căsători, dar îi așteaptă afară pe amândoi, indiferent de decizia pe care o vor lua.

Miruna și Cosmin Galerie
Tatăl Mirunei a intrat în direct la Mireasa | Antena 1

Domnul Gheorghe a intrat în direct și a spus că nici el nici soția nu au nimic cu Cosmin și dacă el și Miruna se vor căsători ei îi vor ajuta cu ce au nevoie în afara casei Mireasa, însă nu își vor face apariția la nuntă, dacă ea va avea loc în competiție. Totodată, domnul Gheroghe a spus că a vorbit cu mătușa lui Cosmin și s-a declaat deranjat de dialogul cu acesta, fiind de părere că familia tânărului se opune căsătoriei.

Ce a spus tatăl Mirunei în direct la Mireasa

„M-a deranjat faptul că Miruna ne-a certat. Nici eu nici soția nu avem nimic cu Cosmin. În mod normal nu am vrea o căsătorie în interior. Noi nu vom fi în emisiune, dar suntem alături de Miruna, e copilul nostru. Nu vom fi acolo. Vom fi afară și vom aștepta la ușă. Vom accepta ce vă face pe voi fericiți. Sora lui te-a jignit. A spus că e suficient că noi o acceptăm așa cum este. Cum adică așa cum este? E adevărat că este colerică. Ei acum sunt într-o bulă. Copiii trebuie să se cunoască afară, dar dacă ei consideră că vor să facă pasul acolo, îi susținem. Mătușa lui Cosmin ne-a spus foarte clar că familia se opune cu vehemență. Suntem alături de ei chiar dacă nu fizic. Noi îi așteptăm și căsătoriți și necăsătoriți. Depinde de ei”, a spus domnul Gheroghe.

Doamna Adriana s-a declarat deranjată de acuzațiile domnului Gheorghe referitoare la familia ei: „Cum de a intervenit tocmai acum și a dat-o ca și cum sora mea a jignit. Nu-i adevărat. Totul a pornit de la familiei Mirunei. Pare ca și cum ne agățăm de Miruna pentru că pe Cosmin nu-l ia nimeni”

Înainte ca tatăl Mirunei să intre în direct, au fost difuzate imagini cu Miruna, Cosmin și doamna Adriana, citind o scrisoare din parte mătuții lui Cosmin, unde tânărul era sfătuit să se gândească înainte de a face pasul cel mare, pentru că există posibilitatea, din punctul ei de vedere, ca Miruna să spună Nu în fața ofițerului stării civile, pentru că părinții fetei nu vor veni la eveniment.

„Nu sunt împăcată cu situația în care vă aflați în ceea ce-i privește pe părinții Mirunei. Mama Mirunei a discutat cu Daniela. Nu consider că părinții ei vor veni. Și spun asta din surse sigure”, se arăta în scrisoare.

Miruna consideră că sora și mătușa lui Cosmin nu o plac pe ea: „Toată lumea te crede Sfântul. Nimeni din familia ta nu consideră că eu sunt ce-ți trebuie ție”

„I-a zis de 2 ori să nu se grăbească. Că el o să zică Da și eu Nu”, a mai spus Miruna plângând.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial."După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 3. Iza și Blaze urmează să devină părinți. Modul inedit în care au anunțat că vor avea un copil... Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție lămuritoare, după clipele de tensiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x