Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Unele fete au avut o atitudine ușor ostilă față de Deni. Ce i-au spus

Fetele de la Mireasa au reacționat ușor ostil față de Deni, după ce aceasta a plâns din cauza situației confuze în care se află. 

Colaj cu Raluca și Deni Galerie
Deni de la Mireasa a fost luată în colimator de unele fete | Antena 1

Raluca i-a spus lui Deni că nu este de acord cu modul ei de abordare în privința celor 3 băieți care o curtează. Raluca este de părere că Deni le-a dat speranțe tuturor băieților și că nu a fost directă : „Tu te pui în postura asta. Cum să fie bine cu 3? Dacă eu aș fi fratele unuia dintre băieți i-aș trimite o scrisoare să-i spune pas”, i-a spus Raluca lui Deni, referindu-se la comentariile referitoare la faptul că Deni le dă speranțe tuturor.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direct

Ce i-au spus fetele lui Deni

„Sunt într-o stare aiurea și nu vreau să mi se reproșeze chestii. Nu vă iau în nume de rău. E vorba de cum mă simt acum”, a răspuns Deni.

Pe de altă parte, Denisa a considerat că Deni a procedat corect:

„Ai făcut corect, Deni. Deni, nu te mai simți nicicum. Fă ce simți

„Părerile sunt împărțite. Le accept. CU băieții nu știu cum aș fi putut să procedez asta. Să fac gesturi și chestii mi se pare deja prea mult. Ieri simțeam nevoia să stau singură, nu să ascult păreri”, a spus Deni în emsia live de pe 20 septembrie 2022.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle. Pe 19 septembrie a intrat și Alex.

Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Cum a fost primit Alex de fete: „Am fost atras de o femeie din casă”... Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Pe cine a invitat Alex la un date: „Am venit setat pe o singură fată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x