Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Fetele s-au duelat în mișcări de dans. Cine a câștigat

La petrecerea de sâmbătă, fetele de la Mireasa sezon 6 s-au duelat în mișcări de dans. Băieții au jurizat și câștigătoarea a fost Adina.

colaj de imagini cu fetele de la mireasa sezon 6 in timp ce danseaza Galerie
La petrecerea de sâmbătă, fetele de la Mireasa sezon 6 s-au duelat în mișcări de dans. Băieții au jurizat și câștigătoarea a fost Adina. | Antena 1

La party-ul de sâmbătă, băieții și fetele s-au distrat pe cinste. Mulți au considerat că a fost cel mai reușit playlist din ultima perioadă și au profitat de toate momentele.

În timpul petrecerii, fetele s-au duelat în mișcări de dans. Așezeți pe scaune, băieții au privit atenți și au jurizat, la final, felul în care tinerele s-au unduit.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin, primele impresii după ce s-au întors din mini vacanță

Adina i-a impresioant pe băieți cu mișcările sale la Mireasa sezon 6

Câștigătoarea a fost Adina, iar aproape s-a menținut Deni. Adina s-a străduit să-i impresioneze pe băieți, cu toate că premiul îi permitea să aleagă trei melodii pe care întreaga casa Mireasa să se trezească.

Iubita lui Viorel a fost puțin nemulțumită, însă nu de faptul că nu a câștigat. A deranjat-o faptul că băiatul i-a acordat atenție Adinei.

”Viorel i-a făcut cu ochiul Adinei”, a spus Roxana după ce jurizarea s-a terminat. Retrași, Deni i-a atras atenția asupra acestui lucru, însă Viorel s-a apărat. El a afirmat că a privit-o doar pe iubita lui.

”Toți se uitau la partenere, numai tu nu.”, i-a reproșat Deni. Viorel a replicat faptul că s-a uitat doar la ea. ”El e foarte corect și sincer. Băieții se uitau la iubiții lor, cu toate că nu aveau dreptul să le dea note. Se uita mai mult la Adina.”, a spus Deni în emisia live.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Gabriela, geloasă pe dansul lui Valentin

Câteva momente mai târziu, Valentin a început să danseze cu Deni după ce a văzut că iubita lui se distra cu Viorel. Gabriela a fost geloasă și, în timp ce se tachinau, el a prins-o de păr.

Fiul doamnei Flori și-a cerut scuze și a spus că s-a întâmplat din greșeală, el voia să o prindă de hanorac.

Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin, primele impresii după ce s-au întors din mini vacanță... Mireasa sezon 5. Un nou bebeluș în familia Mireasa? Pe grupuri circulă zvonul că Yana și Andrei vor avea un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x