Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au dormit împreună. Ce imagini au surprins camerele

În timpul task-ului de la 12 noaptea, Cosmin a fugit direct în brațele iubitei sale, Miruna. Cei doi au dormit împreună. La fel, Damaris și Sebaidin au dormit împreună.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 Galerie
În timpul task-ului de la 12 noaptea, Cosmin a fugit direct în brațele iubitei sale, Miruna. Cei doi au dormit împreună. | Antena 1

La miezul nopții a sunat alarma și concurenții au avut puțin timp la dispoziție pentru a alege casa în care doresc să meargă.

Cosmin a fugit la Miruna, pe care a prins-o tare în brațe. Cei doi s-au tachinat minute bune și, la un moment dat, au mers în dormitor ca să se odihnească.

Totuși, nu înainte ca băiatul să îi spună că nu vrea să doarmă cu ea. Când s-a asigurat că a înțeles gluma și că nu s-a supărat, ei s-au retras în dormitor.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au dormit împreună

Concurenta a mărturisit că s-a îndrăgostit de fiul doamnei Adriana. Ea crede că iubitul ei nu este un bărbat dificil, așa cum a considerat inițial că este. Ba mai mult, a zis că și ea este o persoană afectuoasă, însă are rețineri din cauza camerelor. Cosmin a încurajat-o să facă ce simte și se pare că Miruna l-a ascultat.

Miruna și Cosmin s-au atins și sărutat înainte să meargă la somn. Camerele i-au surprins când erau tandri și afectuoși.

Mama Adriana s-a arătat impresionată de interacțiunea dintre cei doi. Ea chiar a spus că îi place foarte mult de cei doi tineri. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Deni și Viorel au avut un date. Ce au discutat cei doi despre viitor

Damaris și Sebaidin, căsătorie de probă

A fost noaptea în care Damaris și Sebaidin au dormit împreună. Cei doi s-au distrat înainte să împartă dormitorul și s-au căsătorit în joacă. Nașii au fost Inga și Andrei, iar domnișoarele de onoare: Raluca, Denisa și Giogio.

Doamna Dorina s-a distrat copios pe seama imaginilor. Puteți urmări aici videoclipul:

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu... Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Cu cine a ales Deni să doarmă după ce s-a dat alarma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x