Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Raluca ”l-a luat tare” pe Alex. Ce i se pare suspect la noul concurent

Raluca de la Mireasa sezon 6 a avut o discuție serioasă cu Alex. Ea este sceptică și are impresia că băiatul a venit cu lecția învățată.

alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Raluca de la Mireasa sezon 6 a avut o discuție serioasă cu Alex. Ea este sceptică și are impresia că băiatul a venit cu lecția învățată. | Antena 1

Într-o discuție pe canapea, Raluca i-a spus lui Alex că prezentarea lui seamănă cu felul în care a descris bărbatul ideal pentru ea.

Ba mai mult, ea consideră că pretendentul ei e reținut și că pare să aibă un discurs. Alex s-a apărat și a negat că ar fi vorba despre o mască. El susține că e sincer, transparent și că se comportă normal, fără a vrea să arate că e altceva.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Îmi pare rău că nu pot purta o mască. (...) Eu mă mulez pe tiparul persoanei de lângă mine.”, a zis Alex care spune că păstrează un nivel ridicat pentru că Raluca este foarte inteligentă.

Un alt aspect care a trezit suspiciuni a fost faptul că Alex a afirmat că nu îi place să piardă. Automat, Raluca s-a gândit la premiu și a ținut să-i spună tânărului că ea nu se va căsători pentru bani. Alex a precizat că nici el.

Raluca, sceptică în privința lui Alex de la Mireasa sezon 6

Felul în care Alex vorbește, folosind multe metafore, a făcut-o pe concurentă să își pună semne de întrebare.

”Mi s-a părut prea mult în trei zile. Modul lui de cucerire... tocmai de asta comunic, poate percep greșit. Mi se pare normal să am atitudinea asta. Nu sunt genul de om deschis, ne sărutăm, ne luăm de mână”, a afirmat și Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au dormit împreună. Ce imagini au surprins camerele

”Eu nu am încercat să grăbesc lucrurile, să grăbesc lucrurile. V-am spus, mă mulez în funcție de oamenii de lângă mine”, a mai spus și Alex.

După ce materialul a fost difuzat în live, a fost difuzat un material în care concurentul plângea. El se afla pe terasă și spune că de vină este oboseala. Reamintim că discuția lor a avut loc în noaptea în care s-a dat alarma și concurenții au putut să aleagă unde să doarmă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Cu cine a ales Deni să doarmă după ce s-a dat alarma... Mireasa sezon 6. Miruna a început să plângă după ce s-a difuzat un material cu ea și Cosmin. Ce se întâmplă cu fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x