Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a avut de spus

Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat la Mireasa, a intrat în direct pentru a-și expune părerea despre situația dintre el și Miruna. Totodată, doamna Daniela a ținut să precizeze că nu l-a forțat pe tânăr să vină la emisiune.

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a avut de spus Galerie
Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct la Mireasa | Antena 1

După ce părinții Mirunei au trimis o scrisoare pentru a-și exprima părerea față de relația fiicei lor cu Cosmin, a venit și rândul mătușii tânărului să-ți spună o părere. Doamna Daniela a intrat în diect în timpul emisiei de pe 3 octombrie 2022.

„Cosmin n-a venit acolo forțat. Cosmin, nu vrem să te transformi într-un cățeluș. Vârsta ta e doar o cifră. Ești mult mai matur. Tu ți-ai știut locul de la început. Miruna a fost cea care a făcut pași spre tine. Eu îl cunosc foarte bine pe Cosmin. Am trecut și eu prin multe experiențe. În foarte multe situații se vede urât cum ea îl respinge, iar el este în continuare acolo. Se vede că este îndrăgostit”, a spus mătușa lui Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt

Mătușa lui Cosmin a intrat în direct la Mireasa

Cosmin a spus că nu s-a simțit niciodată „un cățeluș” pentru iubita sa: „Nu am simțit asta, Daniela”

„Este foarte important ca atunci când faci o alegere pentru tine să știi în ce te bagi. Sunteți la început și ar trebui să vă trăiți povestea frumos. Ne-a plăcut foarte mult de ei, sunt foarte frumoși. Dar în loc să se cunoscă liniștiți li s-au pus piedici din afară”, a mai spus mătușa lui Cosmin.

„Eu nu le consider piedici, ci păreri. Eu mi-am continuat parcursul cu Cosmin”, a replicat Miruna.

Mesajul mătușii lui Cosmin vine după ce scrisorile primite de la părinți au făcut-o pe Miruna să se gândească „50% la despărțire”, însă cum l-a văzut pe băiat, fata a renunțat instantaneu la acest gând.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Părinții Mirunei i-au trimis o scrisoare doamnei Adriana: „Mama ta m-a ironizat foart... Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Deni și Viorel s-au sărutat în ploaie și au declarat că formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x