Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Părinții Mirunei i-au trimis o scrisoare doamnei Adriana: „Mama ta m-a ironizat foarte mult”

Părinții Mirunei i-au trimis mamei lui Cosmin o scrisoare „greu de digerat”. În ediția de pe 3 octombrie 2022 de Mireasa s-a discutat despre mesajele transmise de mama și tatăl fetei.

Colaj cu Cosmin și doamna Adriana Galerie
Părinții Mirunei i-au trimis o scrisoare doamnei Adriana | Antena 1

Două scrisori trimise de părinți au dat-o peste cap pe Miruna. Părinții i-au scris atât ei cât și doamnei Adriana câte un mesaj. Părinții Mirunei și-au exprimat dezaprobarea față de relația fiicei lor cu fiul doamnei Adriana, din cauza diferenței de vârstă și a planurilor de viitor diferite.

În scrisoarea pentru iubita lui Cosmin părinții Mirunei au spus că nu li s-a părut normal faptul că Miruna nu a fost susținută de Cosmin în conflictul cu Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt

Ce scrisori au trimis părinții Mirunei. Concurenta d ela Mireasa a izbucnit în lacrimi

„El nu simte să-ți fie alături. De ce simte doamna Adriana că pui presiune pe Cosmin? L-ai cerut de soț și noi nu știm? Te rugăm să te trezești și să realizezi că această poveste nu duce nicăieri”, au transmis părinții Mirunei prin scrisoare.

După ce a citit scrisoarea de la părinți și după ce i-a înmânat și doameni Adriana scrisoarea adresată ei, Miruna a avut o discuție cu fetele și a plâns.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

„Te-ai lăsat dusă de val. Vă potriviți, dar dacă eram mama ta probabil ți-aș fi spus aceleași lucruri. Are 22 de ani, tu conștientizezi?, i-a spus Raluca Mirunei.

„M-a luat depresia pentru că nu știu ce să fac”, a spus Miruna cu ochii în lacrimi, gândindu-s ela posibilitatea despărțirii.

După ce și-a citit scrisoarea, doamna Adriana a avut o discuție cu Miruna în care i-a mărturisit că s-a simțit dernajată de ironiile mamei fetei.

„Indiferent de ce se va întâmpla între voi eu nu o să am nimic cu tine. Are și mama ta dreptate în unele chestiuni. Mama ta m-a ironizat foarte mult în scrisoare. M-a luat tare. M-a deranjat”, i-a spus doamna Adriana Mirunei.

În scrisoara pentru doamna Adriana, părinții Mirunei au reproșat faptul că băiatul a venit într-un show matrimonial, în loc să-și vadă de studii.

„De ce l-ați încurajat pe Cosmin să facă un cuplu cu Miruna. Se pare că acum ați realizat că fiul dumneavoastră a încurcat ordinea lucrurilor”, au scris părinții Mirunei.

În timpul emisiei live de pe 3 octombrie 2022 mama lui Cosmin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 5. Nora Balasz a publicat un filmuleț emoționant cu mama ei pe rețelele sociale. Cât de bine seamănă ce... Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x