Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Ce părere are mama Gabrielei despre Valentin și faptul că vor să se mute la Sibiu

Gabriela de la Mireasa sezon 6 spune că s-a îndrăgostit de Valentin. Iubitul ei a afirmat că se simte bine în preajma ei, dar nu știe ce înseamnă să fii îndrăgostit.

colaj de imagini cu valentin si gabriela de la mireasa sezon 6 Galerie
Gabriela de la Mireasa sezon 6 spune că s-a îndrăgostit de Valentin. Iubitul ei a afirmat că se simte bine în preajma ei, dar nu știe ce înseamnă să fii îndrăgostit. | Antena 1

”Eu nu știu cum să zic așa cum iubesc sau cum sunt îndrăgostit. Nu știu ce înseamnă.”, a zis Valentin în emisia live din 30 septembrie 2022.

Iubita lui, Gabriela, simte că Valentin e îndrăgostit. A spus-o chiar după ce acesta a spus că nu știe ce înseamnă să simți asta.

Cu toate acestea, e dornic să se mute la Sibiu, împreună cu iubita lui. Cei doi au început să-și facă planuri de viitor, inclusiv legate de călătorii. Gabriela i-a spus partenerului ei că îl va ajuta să descopere locurile frumoase din țara noastră.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

Ce părere are mama Gabrielei despre Valentin

După ce a explicat că în casa fetelor relaționează doar cu Deni și mamele, Gabriela și-a auzit mama. Femeia a intrat în direct.

”V-am zis, eu așa am învățat-o, să nu răspunsă răului cu rău. (...) Da, foarte mult îmi place de Valentin. Ne bucurăm de alegerea lor. Noi suntem de acord cu alegerea lor, suntem alături de ei.”, a spus mama concurentei.

Tânăra a ținut să dezvăluie faptul că ea își dorește să depășească tensiunile din casa Mireasa. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adri... Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Cu Inga în brațe, Andrei vorbea despre Deni. Cum a reacționat cea pe care a curtat-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x