Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ada a avut o amuletă

În gala de pe 7 octombrie 2022 de Mireasa, Simona Gheghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Fanii emisiunii au fost puși în situația de a vota spre eliminare un băiat, însă noua concurentă, Ada, a avut și ea un cuvânt de spus.

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ada a avut o amuletă Galerie
Rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ada a avut o amuletă

În gala de pe 30 septembrie fetele au votat o un băiat pentru eliminare, iar Andrei a fost alegerea majorității. Băiatul a intrat în cursa pentru eliminare alături de George, care săptămâna trecută a fost ultimul în clasamentul publicului.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu Damaris

Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei și George. Ce a vrut publicul.

Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 7 octombrie 2022 rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei.

Timp de o săptămână fanii au avut de răspuns la întrebarea: „Ce băiat doriți să eliminați din casa Mireasa?”.

Publicul a votat prin SMS sau pe aplicația Mireasa. În majoritate, publicul a decis că băiatul care ar trebui să plece acasă este Andrei. Înainte de a anunța rezultatul, Simona Gherghe i-a spus noii concurente că are dreptul să salveze un băiat.

Andrei este salvat de la eliminare de Ada, noua concurentă Mireasa

Andrei a primit amuleta de la Ada.

„Ada, ție îți revine acest as în mânecă pe care formatul ți-l dă ție, nou-venit în casa Mireasa ai posibilitatea să salvezi un băiat înainte să știm ce au votat cei de acasă. Dacă tu îl salvezi pe cel pe care publicul l-a votat asta înseamnă că băiatul respectiv rămâne în casă. Poți să salevezi un băiat”, a explicat Ada.

„L-am ales pe Andrei pentru că încă mai are să-i dovedească partenerei foarte multe lucruri. Andrei mai are de dovedit foarte multe lucruri. George ar avea o șansă în afară”, a spus Ada.

Astfel, pentru că Andrei a fost alegerea Adei, iar George a fost alegerea publicului, nimeni nu pleacă acasă.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce văd”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Damaris și Adina. Ce fată a eliminat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x