Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Alex, declarație de iubire pentru Raluca la 4 luni de la logodnă. Ce i-a transmis

Alex și Raluca de la Mireasa sezon 7 sărbătoresc patru luni de la logodnă. Cei doi s-au logodit în Viena, în city break.

colaj de imagini cu alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Alex și Raluca de la Mireasa sezon 7 sărbătoresc patru luni de la logodnă. Cei doi s-au logodit în Viena, în city break. | Antena 1

Cu această ocazie, Alex i-a făcut o declarație de dragostei femeii cu care s-a căsătorit în luna decembrie 2022. Iată ce a avut să-i spună și cum a răspuns Raluca:

Alex, declarație de iubire pentru Raluca la 4 luni de la logodnă

”Soția mea, astăzi 17 martie am făcut 4 luni de la logodna noastră. Acolo, în Viena, pe 17 noiembrie am auzit cel mai frumos ”da” din viața mea. Și era un ”da” spus de tine. Îți mulțumesc pentru toate zilele frumoase pe care mi le faci, pentru iubirea pe care mi-o porți și respectul pe care mi-l acorzi. Îți mulțumesc pentru încrederea de care dai dovadă și pentru că ești acolo pentru mine în fiecare zi.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Ralucăi după finala în care s-a căsătorit cu Alex. E prima reacție a tinerei

Sincer să-ți spun, o femeie mai bună ca tine nu aș fi putut să găsesc în lumea asta. Pentru mine, după cum bine știi că ți-am mai spus, ești femeia perfectă. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Cum am spus și în casa Mireasa, spun și acum, de abia aștept să fii mama copiilor mei. Bineînțeles, la început fetiței mele. Te iubesc mult și îți mulțumesc încă o dată pentru zilele frumoase pe care mi le faci”, a zis Alex.

Raluca a distribuit clipul și i-a transmis că și ea îl iubește. ”Dar pentru nervii provocați nu mi-ai mulțumit!”, a glumit ea. ”Care nervi provocați? Nu-mi amintesc!”, a răspuns și Alex.

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Ralucăi după finala în care s-a căsătorit cu Alex. E prima reacție a tinerei

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 6. Unde locuiește Roxana după ce s-a spus că ea și Paul s-ar fi despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x