Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat. Legătura cu Inga

În Gala din 2 decembrie 2022, Andrei a fost eliminat de la Mireasa sezon 6. A fost un moment dificil pentru el și Inga, care s-au despărțit după ce s-au strâns minute bune în brațe.

În Gala din 2 decembrie 2022, Andrei a fost eliminat de la Mireasa sezon 6. A fost un moment dificil pentru el și Inga, care s-au despărțit după ce s-au strâns minute bune în brațe.

Antena 1

La finalul săptămânii trecute, Andrei și George au intrat în cursa de eliminare. Vineri, 2 decembrie 2022, Simona Gherghe a anunțat alegerea publicului.

Telespectatorii au decis ca Andrei să fie concurentul eliminat de la Mireasa sezon 6. Deși inițial s-a bucurat, tânărului i-a fost greu să se despartă de colegii de competiție și mai ales de Inga.

După incidentul nefericit de la Chișinău, când s-au logodit și despărțit în decurs de câteva ore, cei doi păreau să-și poarte resentimente.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Imagini cu Andrei și doamna Laura din momentul plecării din competiție. Ce i-a spus băiatul Ingăi

S-au acuzat reciproc de denaturarea adevărului și au avut ocazia să vorbească deschis în timpul unei ieșiri în afara casei Mireasa. Cu toate că amândoi susțineau că nu vor să mai formeze un cuplu, ei păreau hotărâți să își mai dea o șansă după ce au stat câteva zile despărțiți. La piscină, cei doi au fost foarte apropiați și Inga a recunoscut că are sentimente pentru fostul iubit.

La scurt timp după eliminarea lui Andrei, cei doi au stat mult timp îmbrățișați și el i-a promis că o așteaptă în afara casei Mireasa. Mai mult, Inga l-a însoțit până la poartă, ținându-l de mână.

Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat de la Mireasa sezon 6

Ajuns acasă, Andrei a fost cu gândul tot la Inga. Pe contul său de Instagram a postat mai multe imagini cu fosta iubită. Le-a numit ”amintiri din casa Mireasa”, semn că regretă eliminarea din competiție.

„Îmi este greu să accept faptul că Andrei pleacă din emisiune. Îmi este foarte greu pentru că am sentimente față de el. Dacă ar fi să aleg cu sufletul ar fi cu totul altfel”, spunea Inga la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să treacă peste despărțirile, tensiunile și evenimentul care a dus la încheierea relației lor, la Chișinău.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra Ghioca s-a afișat alături de noul său iubit, la 5 luni de la confirmarea despărțirii de Cosmin

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra Ghioca s-a afișat alături de noul său iubit, la 5 luni de la confirmarea despărțirii de... Mireasa Confesiuni. Raluca și Alex, dezvăluiri din vacanța în care s-au logodit: ”Înseamnă că te-a dat pe spate”...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x