Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce a spus Alex despre ceea ce a găsit în telefonul Ralucăi. Comentariul care a deranjat-o pe tânără

Raluca și Alex au avut parte de discuții aprinse după task-ul telefoanelor de la Mireasa. Băiatul a avut un comentatiu cu privire la ceea ce a văzut în telefonul logodnicei, iar tânăra s-a simțit jignită.

Colaj cu Alex și Raluca Galerie
Raluca de la Mireasa s-a arătat deranjată de un comentariu spus de Alex | Antena 1

Raluca și Alex au făcut task-ul telefoanelor după ce fata a reușit să-și deblocheze telefonul. Tânăra a văzut imagini indecente în telefonul logodnicului, iar Alex a văzut fotografii cu fostul iubit al Ralucăi.

„Să nu crezi că o să mi se șteargă lucrurile astea din cap așa simplu. Va trebui să faci foarte multe!”, i-a spus Raluca lui Alex, în timp ce băiatul a ținut să facă referire la fotografiile cu fostul iubit al fetei: „Dar și tu mă gândeam că ai gusturi mai bune”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei

„M-am simțit jignită”. Ce a spus Alex despre fostul iubit al Ralucăi.

Comentariul a deranjat-o pe Raluca.

„Nu face din astea! Tu vorbești? Nu vreau să intru în polemici. Nu vreau să intru în detalii și să fac o analiză a fostelor, concubinelor, că n-are rost. Și dacă mă respecți pe mine trebuie să-mi respecți și trecutul. Că eu am avut relație de 4 ani, n-am avut aventură. Și nici pe interes n-am fost. Chiar m-a deranjat. Dacă vorbesc urât de trecut e ca și când vorbești urât de mine. Îmi critici trecutul. Ai făcut o glumă. Ce glumă e asta? Nu ne certăm, dar îți spun sincer că mi se pare anormal”, a spus Raluca, în timp ce Alex își cerea scuze pentru comentariu.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Miruna și-a ieșit din fire în fața lui Paul. Ce cuvinte grele i-a spus băiatului

„Se poate simți prost. Pe lângă asta are și el o familie acasă cu care m-am înțeles și mă înțeleg bine. Nu mi se pare normal să-ți permiți tu să comentezi. Dacă îți spuneam că a fost o aventură de club puteai să-mi zici sora mea, ai consumat ceva, nu prea ai văzut bine! Dar atâta timp cât am avut o relație de 4 ani nu vreau să-ți permiți glume de genul ăsta”, a spus Raluca.

La scurt timp după discuție, Alex i-a spus Ralucăi ca „s-a transformat”:

„Pentru că m-am simțit jignită. N-ai observat că mă transform de fiecare dată când mă deranjează ceva?”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei... Mireasa sezon 3. Cât de mult s-a schimbat Adelina, fosta iubită a lui Alin. Fata a trecut prin mai multe modificări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x