Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

La scurt timp după ce Valentin anunța că există probleme în căsnicia cu Gabriela, doamna Flori posta un mesaj în care lansa o rugăminte. Se întâmpla pe 4 martie 2023, cu doar trei săptămâni înainte ca fiul său să anunțe oficial că el și soția sa merg pe drumuri separate.

colaj de imagini cu valentin, gabriela si doamna flori de la mireasa sezon 6 Galerie
La scurt timp după ce Valentin anunța că există probleme în căsnicia cu Gabriela, doamna Flori posta un mesaj în care lansa o rugăminte. Se întâmpla pe 4 martie 2023, cu doar trei săptămâni înainte ca fiul său să anunțe oficial că el și soția sa merg pe drumuri separate. | Antena 1

Zvonurile că Valentin și Gabriela nu mai formează un cuplu au început să apară la finalul lunii februarie, la scurt timp după ce doi anunțau că se vor cununa religios la finalul lunii aprilie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 6. Citatul postat de Gabriela după ce Valentin a anunțat că este însărcinată și s-au despărțit

Ce mesaj posta doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

Pe 19 februarie 2023, Valentin informa că există probleme în relația lor, însă spera că se vor rezolva. El îi ruga pe internauți să înceteze cu mesajele.

”Oameni buni, vă rog să încetați cu tot felul de mesaje pentru că acest lucru nu este benefic pentru nimeni. Ca în orice familie apar discuții și avem nevoie de timp să ni le rezolvăm. Asta necesită timp și liniște. La momentul potrivit, o să anunțăm ce s-a întâmplat, nu că am avea vreo obligație. Este viața noastră privată! Duminică liniștită tuturor!”, a scris Valentin pe contul său pe Instagram în cursul zilei de duminică, 19 februarie 2023.

Gabriela nu comenta în niciun fel mesajul soțului ei și nu a deschis acest subiect. Însă se pare că mesajele continuau să curgă pentru că, pe 4 martie, doamna Flori, mama lui Valentin, lansa și ea o rugăminte.

”Doamne ajută la toată lumea!De o săptămână am întrat în postul mare,un post greu ,un post al umilinței,al trădării,al răstignirii lui Iisus . Rog din suflet pe toți cei care ne judecă, ne jignesc ,care își dau cu părerea fără măcar a ști ceva despre noi ,faceți o pauză, faceți Sfânta cruce și opriți-vă!Vă spun asta din dragoste pentru voi!

Noi nu de judecata oamenilor trebuie sa ne temem ci doar de judecata lui Dumnezeu!Și în măsura în care judecați asa veți fi judecați!Oare nu mai bine vă rugați, pentru voi ,pentru copii voștri,pentru ei,pentru copii ce sunt în războiul din Ucraina,pentru copii de sub dărâmături din Turcia ,pentru sănătatea lor și a voastră!Oare chiar nu aveți altceva de făcut în viață asta,nu aveți nimic frumos în jurul vostru ca să le acordați timpul vostru!

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela, mesaj cu subînțeles pe Instagram: ”Refuză să simți durerea”

În emisiune trebuia să dăm explicații,afară, în viata noastră de ce trebuie sa dam explicații vouă,cu asta vă hrăniți, doar așa sunteți fericiți?Dumnezeu ne v a judeca pe fiecare după păcatele noastre! Aveți grija de voi,rugați-vă ca la sfârșitul acestui post să vă bucurați de învierea lui Hristos !

Eu mă rog pentru toți ca să fiți sănătoși, fericiți și să vă lumineze Dumnezeu mintea și în sufletul vostru să fie doar iubire!”, a scris doamna Flori pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valentin confirmă zvonurile: ”Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate”

Valentin a confirmat faptul că soția sa, Gabriela, este însărcinată. De asemenea, el a anunțat și despărțirea, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

”Salut tuturor, scriu acest mesaj strict pentru oamenii care m-au susținut și în tot această perioadă în care s-au vorbit și născocit fel și fel de lucruri și nu și-au dat cu părerea, nu au jignit și nu au pus milioane de întrebări.

Citește și: Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil

Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze dejae existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a anunțat Valentin.

Mireasa sezon 6. Citatul postat de Gabriela după ce Valentin a anunțat că este însărcinată și s-au despărțit... Mireasa sezon 7, 27 martie 2023. Alex a avut o intervenție telefonică în direct. El și Irina au spus că nu mai formează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x