Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Conflict între doamna Paula și Paul pe tema șnițelelor. Bunica Ecaterina a intervenit

După ce Paul a spus în gala live de la Mireasa că a avut un conflict cu doamna Paula pe tema șnițelelor, la Mireasa: Capriciile Iubirii s-au difuzat imaginile în care femeia i-a luat tânărului mâncarea din față. 

Colaj cu doamna Paula și Paul Galerie
Conflict între doamna Paula și Paul pe tema șnițelelor | Antena 1

În imagini se observă cum doamna Paula i-a invitat pe Andrei, Valentin și Cosmi să servească șnițele. „Acolo este al nostru. Ce cauți?” i-a spus doamna Paula lui Paul.

În pauza publicitară a galei de pe 18 noiembrie 2022 de Mireasa Roxana i-a promis lui Paul că-i va găti ea șnițele și a avut o discuție cu doamna Paula, în care i-a menționat că nu e corect să aibă o atitudine ostilă față de Paul, din cauza relației pe care ea o re cu bunica Ecaterina.

În platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii, cei implicați în scandalul cu șnițelele au fost invitați să dicute despre acest subiect. Cu această ocazie, s-a iscat o nouă ceartă între doamnele Paula și Ecaterina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Ada și Roxana, conflict după ce prima a dansat cu Paul: ”Mi-a spus că îi place parfumul”

Doamna Paula și bunica Ecaterina s-au certat în live

Doamna Paula a explicat că nu a vrut să-i dea șnițele lui Paul, pentru că s-a supărat când tânărul i-a zis „Să vă fie rușine că nu stați lângă bunica”, însă Paul a negat că s-a exprimat așa.

În platoul Mireasa: Capriciile Iubirii a izbucnit o ceartă între doamna Paula și bunica Ecaterina, iar tinerii nu au putut să se oprească din râs:

„Ați ajuns de râsul tinerilor”, le-a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 9 noiembrie 2022. Miruna și Raluca despre întoarcerea Roxanei: ”Pentru mine e o frustrare”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 5. Anda și-a sărbătorit ziua de naștere. În ce ipostază a fost surprinsă alături de Leo... Mireasa, sezon 6. Ce imagine a publicat Ada, la scurt timp de la eliminarea din show-ul matrimonial: „Am uitat de trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x