Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Cum arată Gabriela cu burtica de gravidă. Valentin a anunțat că vor avea un bebeluș, deși sunt despărțiti

Gabriela și Valentin vor deveni părinți deși au luat-o pe drumuri separate, așa cum tânărul a anunțat pe rețelele sociale. Gabriela a publicat pe Instagram imagini în care i se observă burtica de gravidă.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela de la Mireasa a publicat pe rețelele sociale o imagine în care i se observă burtica de gravidă | Antena 1

Gabriela, fosta finalistă a szonului 6 Mireasa este însărcinată, iar recent a publicat pe rețelele sociale o imagine în care burtica de gravidă îi este ușor de sesizat. Deși nu ea a fost cea care a făcut anunțul sarcinii, tânăra a publicat imagini în care susținătorii i-au observat burtica de gravidă.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

Cum arată Gabriela de la Mireasa cu burtica de gravidă. Valentin a anunțat că vor avea un bebeluș, deși sunt despărțiti

În una dintre imaginile publicate de ea pe Internet, Gabriela apare purtând o haină scurtă, care îi lasă la vedere burtica de gravidă.

Citește și: Mireasa sezon 6. Citatul postat de Gabriela după ce Valentin a anunțat că este însărcinată și s-au despărțit

Valentin a fost cel care a anunțat că el și Gabriela urmează să aibă un bebeluș, deși au decis să o ia pe drumuri separate. Fostul concurent al sezonului 6 Mireasa a precizat că el și Gabriela vor continua să aibă o relație bună pentru a-i oferi o creștere exemplară copilului.

„Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze deja existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a anunțat Valentin pe contul său de Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spun[ că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa sezon 7, 27 martie 2023. Dani a încălcat regulamentul. Ce sancțiune au primit el și Daiana, după gluma Simonei G... Mireasa, sezon 5. Sabrina și Perneș, ipostază romantică de ziua tânărului. Cum s-au fotografiat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x