Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Mama Mirunei a intrat în direct la Capriciile Iubirii. Schimb de replici cu doamna Adriana, mama lui Cosmin

Doamna Laura, mama Mirunei, a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Din start, și-a anunțat fata că nu îi va mai trimite nicio scrisoare. Ba mai mult, consideră că sunt blamați pentru că și-au spus părerea despre relația lui Cosmin cu Miruna.

colaj de imagini cu miruna, cosmin si doamna adriana de la mireasa sezon 6 Galerie
Doamna Laura, mama Mirunei, a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Din start, și-a anunțat fata că nu îi va mai trimite nicio scrisoare. Ba mai mult, consideră că sunt blamați pentru că și-au spus părerea despre relația lui Cosmin cu Miruna. | Antena 1

”Noi, niște părinți care ne-am spus părerea suntem atât de blamați, dar o mamă care își caracterizează fiul ca a fi ”ciudățel”... eu folosesc expresia dumneaei, este compătimită. Să-mi fie cu iertare.”, a zis doamna Laura.

Mama lui Cosmin a explicat faptul că susține cuplul Miruna-Cosmin. ”Îi susține astăzi, doamna Gabriela. Acum câteva zile spunea că Miruna pune presiune pe el. Despre ce susținere vorbim? Cum este susținerea, din doi în doi?”, a afirmat mama Mirunei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Deni și Viorel s-au sărutat în ploaie și au declarat că formează un cuplu

Ce au discutat doamna Laura și doamna Adriana la Mireasa Capriciile Iubirii

Doamna Adriana i-a răspuns: ”Presiune a pus și Miruna pe Cosmin și Cosmin pe Miruna, un pic. Așa mi s-a părut mie. Presiune.... bine, poate am folosit un cuvânt cam dur, dar așa am simțit atunci. Tot se vorbea despre viitor, copii și așa. Eu i-am spus să-și trăiască momentul acum, să se cunoască mai bine. Iar ciudățel când te-am făcut, mă?! Nu mi se pare ciudățel, mi se pare un cuvânt așa de alint. Mie îmi sunt dragi împreună. Dacă ei vor decide să fie împreună, eu îi voi susține cu tot ceea ce se va întâmpla.”

”Să-i susțineți din tot sufletul, dar nu din doi în doi. Noi nu îi susținem deloc. Doamna Gabriela, sunt lucruri pe care chiar le-am transforma într-o telenovelă dacă le-am discuta. Miruna știe foarte bine și atunci Miruna și-a luat propriile decizii, dar să și aibă puterea consecințele să le suporte singură. Noi nu mai avem putere și atunci noi ne vom retrage, stăm cuminți, nu o vom deranja cu nimic. Nici pe Miru, nici relația lor. Noi nu ne-am dorit și nici în situația de față, noi nu ne dorim să avem noi dreptate. Miruna nu are nevoie de susținerea noastră, are nevoie de Cosmin”, a replicat doamna Laura.

Citește și: Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a avut de spus

”O înțeleg foarte bine ce spun ei, însă cumva dacă simt că e pentru sufletul meu și va fi bine, și pentru ei va fi bine. Acum e o perioadă în care trebuie să demonstrăm cumva. Nu știu cât de greu îmi e.”, a spus și Miruna, care spune ca are nevoie de susținerea familiei.

Doamna Laura a refuzat categoric să vină la Mireasa Capriciile Iubirii și să discute cu fiica sa, respectiv cu tânărul Cosmin. Mama concurentei a spus că nu vrea să mai trăiască ce a trăit timp de 3 ani, când Miruna a avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea.

”Mă simt foarte incomod în situația de față.”, a declarat și Cosmin. Mama Mirunei a precizat că băiatul consideră că o ține în loc și i-a recomandat să o lase în pace.

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Deni și Viorel s-au sărutat în ploaie și au declarat că formează un cuplu... Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana. Ce s-a întâmplat între ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x