Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Mătușa Roxanei a intervenit telefonic la Capriciile Iubirii. De ce a plâns iubita lui Paul

Roxana de la Mireasa sezon 6 a aflat părerea familiei despre relația ei cu Paul, dar și despre parcursul ei competițional de până acum. Fata a plâns pentru că s-a simțit criticată.

roxana si paul de la mireasa sezon 6 in platoul capriciile iubirii Galerie
Roxana de la Mireasa sezon 6 a aflat părerea familiei despre relația ei cu Paul, dar și despre parcursul ei competițional de până acum. Fata a plâns pentru că s-a simțit criticată. | Antena 1

”Sunt frumoși la prima vedere, amândoi, în special nepoțica mea. Sunt foarte supărată pe ea, împreună cu toată familia. Ea a plecat de acasă cu un scop acolo, să-și facă un viitor, să își facă o familie. Și ea acolo își face prietene, după ce se vede.

Eu o știu pe ea un copil cuminte, crescută cu o educație. Vreau să fie foarte respectuoasă, în primul rând, cu doamna Ecaterina, care este bunică. Ea nu a avut parte de bunici, nici din partea noastră, nici din partea mamei ei și vrem să dea dovadă că e un copil cu o educație destul de bună”, a zis doamna Rodica, mătușa Roxanei.

Roxana de la Mireasa sezon 6 a început să plângă când a auzit părerea familiei

Aceasta spune că familia nu este mulțumită de faptul că Roxana se concentrează mai mult pe prietenii decât pe relația cu Paul. ”Dacă a plecat pentru o relație, mă refer la discuțiile dintre ea și Paul. S-au declarat un cuplu, să meargă într-un loc retras, să stea amândoi, să discute problemele lor de viitor, din trecut, nu să facă șicanări, să se tachineze unul pe altul.

Să dea dovadă de bărbat și femeie. Să dea dovadă și el, să fie un pic mai matur că are o vârstă destul de înaintată, să fie într-adevăr cu capetele pe umăr”, a mai adăugat doamna Rodica.

A fost momentul când Roxana a început să plângă. ”Știam că familia mea va avea părerea asta, pentru că doamna Ecaterina a plâns cumva din cauza mea. Mi-am cerut scuze față de dânsa, nu am vrut să o supăr cumva pe ea. Nu a fost exact cum s-a înțeles. Știam ce va înțege familia mea pentru că familia mea este destul de critică cu mine. Așa au fost dintotdeauna.”

Mătușa concurentei a spus că nu este vorba despre acest lucru și a sfătuit-o să se retragă cu Paul și să rezolve problemele. Băiatul a spus și el că e vinovat pentru situația creată și că deja au rezolvat divergențele. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Pe cine a invitat Alex la un date: „Am venit setat pe o singură fată”... Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Nehotărârea lui Deni l-a făcut pe Andrei să se reorienteze. Cui i-a oferit flori în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x