Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit: ”Un motiv de divorț extraordinar de important”

Miruna a anunțat că ea și Cosmin, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 6, nu mai formează un cuplu. Iată ce mesaj a postat și fiul doamnei Adriana.

Miruna a anunțat că ea și Cosmin, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 6, nu mai formează un cuplu. Iată ce mesaj a postat și fiul doamnei Adriana.

Antena 1

Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit... E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc...”, a notat Miruna.

La scurt timp după ce Miruna a anunțat că ea și Cosmin nu mai formează un cuplu și vor divorța, acesta a confirmat ruptura.

Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit

”Mă simt dator să vă anunț că este adevărat ceea ce a scris Miruna, cu mențiunea că între noi a intervenit un motiv de divorț extraordinar de important, peste care eu nu pot trece! Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje, dar veți afla mai multe în următoarele zile, pentru că eu momentan nu sunt într-o stare tocmai bună și sper să mă înțelegeți! Mulțumesc”, a scris Cosmin.

Citește și: Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Miruna și Cosmin au pășit în casa Mireasa sezon 6 cu gândul să se căsătorească. Tânăra dorea pe cineva cu care să formeze o familie și nu era deranjată de diferența de vârstă dacă era de maxim doi ani.

La fel și Cosmin, ar fi acceptat o iubită cu doi ani mai mare, brunetă, cu ochii căprui. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și iată că, la patru luni de la acel moment, ambii sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul, în ciuda faptului că Miruna e mai mare cu cinci ani și nici alte aspecte nu se potrivesc cu dorințele lor de la începutul acestei experiențe.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Motivul pentru care părinții Mirunei nu au venit la cununia civilă a fiicei lor. Fata a dezvăluit de ce

Povestea lor de dragoste a început timid, cu tânărul Cosmin care a tatonat terenul, însă nu era foarte incisiv, lucru pe care Miruna l-a taxat.

Nu a durat mult și apropierea dintre ei devenea tot mai mare, la fel și sentimentele. Susținuți de doamna Adriana, cei doi au format rapid un cuplu.

Nu avea să fie totul roz, deși majoritatea tensiunilor aveau legătură cu influența din afara cuplului lor. Părinții Mirunei s-au arătat împotriva perechii și au susținut că planurile lor de viitor nu coincid, având în vedere diferența de vârstă și faptul că băiatul dorea să plece în Anglia la studii.

Timpul a trecut și relația lor s-a sudat. Înainte cu o lună de finalul competiției, cei doi s-au logodit la Londra, orașul care le va fi casă începând cu toamna viitoare.

Totuși, la scurt timp avea să aibă loc o ruptură la care nimeni nu se aștepta. În urma unei intervenții telefonice a tatălui fetei, care a transmis că familia lui Cosmin nu o place pe Miruna, ea a decis să rupă logodna. A urmat discuții tensionate cu doamna Adriana, însă lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

Felul în care Cosmin a reușit să gestioneze situațiile tensionate din cuplul lor a reușit să-i cucerească și pe părinții Mirunei, care i-au apreciat maturitatea.

Aceștia nu au fost prezenți în poate cea mai importantă zi din viața lor, însă le-au transmis că îi așteaptă pe amândoi acasă, însoțiți de doamna Adriana.

Mireasa sezon 6. Miruna anunță că ea și Cosmin s-au despărțit. Mesajul prin care face publică separarea... Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul doamnei Adriana înainte ca Miruna să anunțe că ea și Cosmin s-au despărțit...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x