Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Mesajul lui Valentin despre căsnicia cu Gabriela. Ce a postat în mediul online după zvonurile că s-au separat

Telespectatorii Mireasa au observat mai multe schimbări pe contul de Instagram al Gabrielei din sezonul 6. Pozele cu Valentin au dispărut și ulterior au fost reafișate pe profilul ei, nu își mai urmărea soțul pe platformă și și-a schimbat username-ul, renunțând la numele ”Harle”.

gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 in platoul mireasa capriciile iubirii Galerie
Telespectatorii Mireasa au observat mai multe schimbări pe contul de Instagram al Gabrielei din sezonul 6. Pozele cu Valentin au dispărut și ulterior au fost reafișate pe profilul ei, nu își mai urmărea soțul pe platformă și și-a schimbat username-ul, renunțând la numele ”Harle”. | Antena 1

Deși s-a discutat intens pe grupurile oficiale ale emisiunii Mireasa, cei doi nu au negat zvonurile din mediul online, cu toate că au fost activi pe Instagram.

Cel care a promis că va clarifica lucrurile, după ce s-a adus în discuție cuvântul ”separare”, la doar câteva zile după ce au anunțat că se vor cununa în aprilie 2023, a fost Valentin. Iată ce mesaj a postat în mediul online.

Citește și: Mireasa sezon 6.Gabriela a șters pozele cu Vali de pe contul de Instagram și nici nu-l mai urmărește. Fanii cred că s-au despărțit

Mesajul lui Valentin despre căsnicia cu Gabriela

Aflat la București, Valentin a ținut să-i roage pe fanii emisiunii Mireasa să nu mai trimită mesaje pe acest subiect și a promis că va spune ce s-a întâmplat între el și soția lui.

”Oameni buni, vă rog să încetați cu tot felul de mesaje pentru că acest lucru nu este benefic pentru nimeni. Ca în orice familie apar discuții și avem nevoie de timp să ni le rezolvăm. Asta necesită timp și liniște. La momentul potrivit, o să anunțăm ce s-a întâmplat, nu că am avea vreo obligație. Este viața noastră privată! Duminică liniștită tuturor!”, a scris Valentin pe contul său pe Instagram în cursul zilei de duminică, 19 februarie 2023.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spun[ că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa sezon 3. Cum mai arată Andreea Grădinaru, la 3 luni de la despărțirea de Marian. Imaginile au atras atenția tutu... Mireasa sezon 6. Cosmin și-a asumat noua relație, după ce a anunțat că el și Miruna au divorțat. Cu ce se ocupă noua iub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x