Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt

Miruna și Cosmin au ajuns să-și spună câteva lucruri destul de dure, ba chiar au fost la un pas de despărțire. Iată ce a ținut să-i explice Miruna lui Cosmin în casa Mireasa și la Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt Galerie
Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt | Antena 1

Miruna și Cosmin au ajuns din nou la discuții destul de tensionate. Deși țin foarte mult unul la celălalt, iată că există câteva chestiuni la care nu au căzut de acord. Miruna își dorește un bărbat matur lângă ea, realizat, sigur pe el, și a ținut să-i explice și lui Cosmin acest aspect.

Miruna și Cosmin, tensiuni în cuplu, la Mireasa sezonul 6. Ce a ținut să-i spună tânăra iubitului ei

Miruna i-a explicat lui Cosmin că ea și fostul ei partener de viață s-au despărțit fix dintr-un motiv de diferențieri de caracter și de viziuni. Aceasta a fost supărată că el încă mai este la facultate și ea își dorește un copil până la vârsta de 30 de ani.

Iată ce conversație au ținut să poarte cei doi.

„Știai foarte bine de ce m-am despărțit de fostul meu prieten și care sunt dorințele mele. Era o diferență de vârstă, planurile noastre de viitor nu se mai pupau entru că nu era pregătit de lucruri mai serioase pe care mi le doresc în următorii doi ani. Spuneai tu că nu poți avea un copil cât ești tu la facultate”, spune Miruna la Mireasa.

„Cred doar că trebuie să mai așteptăm puțin”, încearcă să o liniștească Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

Miruna ia în calcul despărțirea de Cosmin de la Mireasa sezonul 6

„Cum adica? Eu m-am raportat la ce ai zis tu. Cum să mai așteptăm puțin. Aștept să-mi dau seama de niște lucruri. Nu ți-am zis pa...deși... Jumătate luam în calcul”, îi mai spune ea.

„Jumătate nu e cam mult?”, o întreabă Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă pe Valentin. De ce l-a jignit iubita lui Cosmin

„De ce să lungesc ceva ce știu că mai târziu mă va răni mai tare, nu mai bine închei acum?”, îi spune ea. „Eu cred că tu ai rămas cu frica asta, nu o să mai ai parte de așa ceva”, spune el. „Nu-mi plac oamenii care nu au visuri”, îi explică ea.

Mireasa, sezon 6. Damaris a vorbit despre motivele pentru care ea și Sebaidin au oprit cunoașterea: „Nu o zic din orgoli... Mireasa, sezonul 5. Nora Balasz a publicat un filmuleț emoționant cu mama ei pe rețelele sociale. Cât de bine seamănă ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x