Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers

Alex și Raluca de la Mireasa, sezonul 6, au făcut un schimb de roluri. Dat fiind faptul că el o consideră pe ea o fire mai rece, iar ea pe el una prea caldă, cei doi au decis să facă schimb de atitudini.

Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers Galerie
Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers | Antena 1

Alex și Raluca de la Mireasa, sezonul 6, au făcut schimb de roluri în casă, pentru a vedea cum s-ar simți să primească tratament asemănător celui oferit de partener. Inițial s-au amuzat, însă iată că din acest exercițiu, cei doi și-au dat seama de câteva lucruri.

Raluca și Alex de la Mireasa sezonul 6 au făcut schimb de roluri. Cum s-au simțit fiecare în pielea celuilalt

În una dintre zilele pe care cei doi le-au petrecut în Casa Mireasa au avut parte de un moment de actorie și creativitate, inițiat de Raluca. Însă nici Alex nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a intrat în rol și a imitat-o aproape perfect pe concurenta despre care spune că are sentimente.

Citește și: Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Alex spune că s-a îndrăgostit de Raluca

Deși Raluca a fost cea care a pornit totul, gândindu-se că va fi un exercițiu amuzant, cei doi au învățat câte ceva despre ei înșiși.

„Eu mă gândeam să facem schimb de roluri pentru o zi, să fii tu Raluca și eu Alex. Vrei?”, îi propune Raluca. „Nu aș putea să fiu mai distant, așa”, îi spune Alex. „Eh, Alex.. Vreau să văd cum simți tu”, spune ea.

„Nu ai nicio greșeală. Nu aș putea să fac asta, dar hai să încercăm”, spune el. „Eu chiar mănânc zahăr, dar nu contează. Începând de astăzi chiar o să încerc să nu mai zic nimic”, o imită Alex. „Vrei apiță? Ceai? Rece sau cald. Văd că ai o stare proastă”, îl imită Raluca. „Alex, te îndrăgostești?”, întreabă ea. „Nu, nu mă îndrăgostesc. Îți vine bine ținuta azi”, spune ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Raluca ”l-a luat tare” pe Alex. Ce i se pare suspect la noul concurent

Reacția Ralucăi când a aflat că Alex s-a îndrăgostit de ea

Alex nu a dorit ca Raluca să afle din emisia live ce simte pentru ea. Fata a zâmbit când a auzit faptul că Alex o consideră frumoasă și că vede frumusețe din orice unghi ar privi.

”Da, importante sunt și faptele. Am simțit că mă place. Știți că l-am întrebat, și în zilele anterioare, dacă este îndrăgostit pentru că și eu vedeam zâmbetul acela, pe care nu poți să-l controlezi.”, a spus Raluca.

Alex a precizat faptul că a vrut să-i spună el că e îndrăgostit, să nu afle de pe material. ”Am vrut să fiu eu cel care îi spune pentru prima oară. Ne-am promis că o să ne spunem, indiferent de orice lucru, ne spunem în față. Că-i bun, că-i rău”, a declarat Alex.

Raluca spune că nu obișnuiește să împrumută haine și bani. ”Cu accesorii sau alte lucruri pot să le ofer... le pot ajuta cu drag.”, a explicat ea. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezon 3. Marian a vorbit despre culisele despărțirii de Andreea. Ce a dezvăluit la Mireasa: Capriciile Iubirii... Mireasa 2022, sezonul 6. Cum sunt Damaris și Sebaidin ca „prieteni”. Ce spun cei doi despre relația de prietenie pe care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x