Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria show-ului matrimonial. Cei doi tineri nu se mai afișează în social media, însă fata a dat asigurări că sunt încă împreună.

paul si roxana de la mireasa sezon 6 in platoul emisiunii Galerie
Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria show-ului matrimonial. Cei doi tineri nu se mai afișează în social media, însă fata a dat asigurări că sunt încă împreună. | Antena 1

Ea locuiește încă la Constanța, în apartamentul soțului ei. Zilele trecute, Roxana a venit în București și s-a întâlnit cu Adina, prietena ei de la Mireasa sezon 6. Vizita nu a fost întâmplătoare, căci soția lui Paul plănuia o schimbare de look.

Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

În social media, Roxana a postat o imagine în care își arată noua înfățișare. Tânăra și-a mai închis nuanța părului și a abordat un look mai strident, printr-un machiaj în nuante de maro și ruj roșu. Sigur, linia de tuș nu a lipsit.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Doamna Adriana i-a despărțit pe Miruna și Cosmin pentru a dansa cu fiul ei. Reacția fetei

Noua culoare o prinde foarte bine pe Roxana și se vede că îi place mult. După ce i-a anunțat pe internauți că și-a făcut o schimbare, ea a postat și în feed-ul contului de Instagram o fotografie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Paul și Roxana de la Mireasa sezon 6

Paul și Roxana au format primul cuplu din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de certuri și împăcări până să ajungă în punctul de a se căsători. Primul lor sărut a avut loc la petrecerea de pe 10 septembrie 2022, însă dansul tânărului cu o altă concurentă, Denisa, a supărat-o pe Roxana. După party, în emisia live de Mireasa, băiatul a declarat că sunt un cuplu, în timp ce Roxana a spus că nu sunt împreună.

Deși relația lor a început cu stângul, cei doi au avut parte de noi apropieri, iar pe 16 septembrie 2022 Roxana și Paul s-au declarat un cuplu în emisia live de Mireasa.

Obstacolele nu s-au oprit în relația lor. Prietena Roxanei, Adina, a avut parte de conflicte cu iubitul acesteia, considerând că cei doi nu se potrivesc. În cele din urmă, Adina și-a schimbat complet părerea în legătură cu Paul și i-a susținut pe cei doi în competiție.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Roxana a avut dubii în privința sentimentelor lui Paul, iar în prima cursă de eliminare în care s-a aflat, tânăra a spus că și-ar dori să părăsească emisiunea și să-și aștepte iubitul afară, fapt care l-a supărat pe Paul. Discuțiile dintre Roxana și Adina atât despre el cât și despre bunica Ecaterina l-au iritat pe Paul, care a decis să pună punct relației în emisia live de pe 22 septembrie 2022.

După acest episod Roxana și Paul au avut parte de tensiuni orgoliul și-a spus cuvântul, însă în cele din urmă atracția și sentimentele au triumfat pentru că s-au împăcat.

După mai multe certuri și împăcări, Roxana a fost eliminată din competiție, iar la plecare i-a mărturisit lui Paul că-l iubește, deși erau despărțiți. Atât Paul cât și Roxana și-au dus dorul unul altuia, tânărul a chemat-o pe fată înapoi în competiție, iar aceasta a răspuns chemării.

De atunci, dinamica relației lor s-a schimbat radical. Au devenit din ce în ce mai apropiați, mai tandri și mai compatibili și o discuție despre viitor și perspective l-a determinat pa Paul să o considere pe iubita lui o femeie inteligentă și matură, pe lângă sufletistă. Bunica Ecaterina, precum și părinții celor doi și-au declarat susținerea față de cuplul lor, considerând că se potrivesc, se iubesc și pot forma o familie frumoasă.

Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma, făcând mai întâi o glumă, în stilul lui caracteristic. Tânărul s-a prefăcut că este gelos, însă apoi a căzut în genunchi în fața iubitei și i-a pus inelul pe deget, iar fata extrem de emoționată a spus un sincer DA.

După cererea în căsătorie tatăl Roxanei și-a dat binecuvântarea, însă a precizat că și-ar dori ca fiica sa să-i păstreze numele de familie. Când au depus actele de căsătorie, Paul a precizat că își dorește ca viitoarea lui soție să poarte două nume de familie: Tobă Niță. Pentru acest gest, tatăl Roxanei l-a îndrăgit și mai mult pe Paul. Roxana s-a arătat dispusă să se mute la Constanța, acasă la Paul, dorind să întemeieze o familie împreună cu el.

Așa cum au spus și ei, relația Roxanei și a lui Paul a fost una cu suișuiri și coborâșuri, însă au reușit să treacă peste neînțelegeri și au ajuns să se iubească și să se căsătorească.

Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Prima ceartă între Antonio și Maria. Ce și-au reproșat cei doi... Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Apropieri între Zain și Giulia. Cei doi sunt într-o cunoaștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x