Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Sebaidin a răspuns curiozităților susținătorilor, la 3 săptămâni de când a părăsit casa Mireasa

La două săptămâni de la eliminarea din casa Mireasa, Sebaidin a ținut să răspundă la câteva dintre curiozitățile susținătorilor.

Colaj cu Sebaidin și Damaris Galerie
Sebaidin a răspuns curiozităților susținătorilor, la 3 săptămâni de când a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Sebaidin și-a invitat susținătorii să-i adreseze întrebări pe Instagram, iar fostul concurent de la Mireasa a răspuns curiozităților celor care l-au următir în cadrul show-ului matrimonial. Fanii au vrut să știe dacă Sebaidin a vorbit cu Damaris după ieșirea din casa Mireasa, iar răspunsul său a fost unul negativ.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum a fost surprinsă Deni, după eliminarea lui Sebaidin. Ce a spus Ada despre plecarea concurentului

Sebaidin a răspuns curiozităților susținătorilor la 3 săptămâni de când a părăsit casa Mireasa. Ce a spus, întrebat dacă a luat legătura cu Damaris

Sebaidin și Damaris au fost într-o cunoaștere în show-ul Mireasa, cunoaștere care s-a terminat înainte ca fata să fie eliminată din competiție. După ce Damaris a plecat din casa Mireasa, Sebaidin a avut parte de o apropiere cu Ada, însă cei doi nu au ajuns să formeze un cuplu. În cele din urmă, Sebaidin a fost într-o cursă de eliminare cu Andrei, iar fanii au decis ca Sebaidin să plece din competiție.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregistrat

Recent, Sebaidin le-a spus susținătorilor că nu a vorbit Damaris de când a ieșit din show, că Ada a luat legătura cu el după ce a părăsit și ea casa Mireasa și că se va întoarce curând la catedră.

De asemenea, fanii au fost curioși să afle pe cine susțineSebaidin dintre concurenții Mireasa, iar tânărul a spus că pe Deni și Viorel și pe Valentin și Gabriela.

O altă persoană l-a întrebat pe Sebaidin dacă „și-a găsit pe cineva de când a ieșit din competiție”, iar răspunsul său a fost negativ.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Inga și Andrei au mers la Chișinău în city break. Ce s-a întâmplat acolo... Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Doamna Ecaterina a discutat cu Paul despre căsătorie. Ce sfaturi i-a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x