Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 aprilie 2023. Dani a vrut să facă pace cu Irina. Cum a reacționat doamna Loredana

Dani a avut o tentativă de a face pace în casa Mireasa, între mama sa și Irina. Tânărul a avut o discuție cu fata, după conflictele dintre ea, Hatice și doamna Loredana.  

Colaj cu Irina, Dani și doamna Loredana Galerie
Dani a vrut să facă pace cu Irina, după conflictul dintre ea și doamna Loredana din casa Mireasa | Antena 1

Hatice și Irina au avut discuții aprinse cu doamna Loredana, iar Dani a vrut să pună capăt acestor tensiuni.

„Mă gândeam să mergem să vorbim, să facem pace, să stăm liniștiți”, le-a spus Dani mamei și iubitei sale.

„Mi-au spus că cu mine nu au nimic. Le-am spus că nu mă bag în nimic, dar că se rezolvă lucrurile cu respect”, a spus Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 aprilie 2023. Mihai și Hatice, discuție tensionată după ce fata a avut o replică la adresa lui Dani

Ce au discutat Dani și Irina, după conflictul dintre fată și doamna Loredana, din casa Mireasa

Dani a mers la Irina pentru a avea o discuție.

„Vreau să-ți spun că nu am nimic cu cuplul Daiana și Dani. Eu ce am, am cu doamna Loredana”, i-a spus Irina lui Dani.

„Eu vreau să-ți cer scuze pentru ce am zis până în gală (n.r. că abia așteaptă să plece Irina din casă)”, a spus Dani.

„Eu nu-ți promit că nu o să mai am ieșiri cu doamna Loredana. Eu nu o să mă duc să-mi cer scuze”, a spus Irina, care a început să plângă.

„Eu îți promit că nu o să mai auzi că vorbește cu tine. Dacă vrei să încerci și tu să nu o mai ironizezi”, a spus Dani.

„Eu am încercat să mă înțeleg cu dânsa, chiar și după ce m-a rănit. Eu îți promit că o ignor”, a spus Irina.

„Fiecare crede că are o parte de vină și am rugat-o să nu vă mai uitați una de alta”, a spus Dani, spre nemulțumirea lui Dani.

„Eu asta fac. Nu mă bag în discuții. Faci niște discuții fără sens. N-am dat curs la nimic. Tu te-ai dus să-ți ceri scuze pentru reacția ta din gală. Te-ai băgat ca musca în lapte”, a spus doamna Loredana.

„Intenția mea a fost să fie liniște în casă. Fără ironii, fără vorbe”, a spus Dani în emisia live de Mireasa, de pe 10 aprilie 2023.

Irina, în lacrimi la petrecerea Mireasa

În timpul petrecerii de sâmbătă seara Irina s-a retras singură în baia fetelor, iar apoi a avut o discuție cu Oana Radu, interpreta serii. Irina nu și-a putut stăpâni lacrimile

„E doar o stare. Trece”, a spus Irina.

Irina avea o discuție cu lacrimi în ochi cu Maria

„Eu nu înțeleg ce fac eu aici? N-am nici haine. Și voi sunteți un cuplu. Și Vlad cu Cătălina. Nu pot să stau cu voi. Nu e vorba că am nevoie de cineva, dar mă simt în plus.

Și doamna Ana a ținut să o încurajeze pe Irina, spunându-i că publicul o place așa cum este:

Chiar e ciudat. Aici e pentru cupluri, pentru dragoste.

„Am avut o stare pentru că eu mental eram plecată din casa Mireasa”.

„I-am zis că nu avea rost să meargă să dicute cu Irina despre mine pentru că oricum ne ignorăm. Suntem 21 de caractere. Nu putem să rezonăm toți”, a spus doamna Loredana în emisia live.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 aprilie 2023. Mihai și Hatice, discuție tensionată după ce fata a avut o replică la adresa lui Dani... Mireasa sezon 7, 10 aprilie 2023. Giulia și Zain s-au sărutat la petrecere și au declarat că formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x